Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký by mohl být důvod zpoždění mé menstruace. Je mi čerstvě 15 let. S přítelem sex neprovozujeme ojediněle orální. Myslím že těhotenství je tedy vyloučeno, jediné co mě napadá je, že přítelovi zůstalo trošku spermií na prstu a asi po minutě mě jimi začal dělat. Myslíte že se mám obávat těhotenství popřípadě mám udělat těhotenský test? Menstruaci jsem měla posledních 5 měsíců pravidelnou se zpožděním max 3 dny. Je ale pravda, že jsem tento měsíc přibrala asi 4 kila a poté zas 3 ubrala. Také jsem poměrně nervózní ze školy a nyní i ze zpoždění. Čím myslíte, že to může být způsobeno, popřípadě zda mám udělat těhotenský test nebo zajít na gynekologii? Ještě dodám, že mě trochu bolí bradavky což se mi stalo asi 2x v životě když byla menstruace zpožděná. Také mě občas zabolí v podbříšku tak si řikám ejhle žeby? a ono nic
Těhotná být nemůžeš, když je pravda to, co píšeš. Nervozní jsi z hormonální bouře, která brobíhá. V takovém období bývají malé sukně, podprsenky a bývají bolesti hlavy. Tělo je plné vody, kterou díky hormonům zadržuje a mozkové pleny také. Mozek tlačí na lebku a bolí hlava. Tělo se zdá být obéznějším. Chce to klid a nepanikařit s těhotenskými testy. Dopřej si klid a relaxaci, tělo si všechno srovná samo.Neboj!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.