Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přivýdělek k podpoře, nápad

Od: andrej® odpovědí: 5 změna:

Ahojte, nejsem spokojen v práci a proto odcházím. Vůbec se jim to nehodí do krámu, ale jsou tak blbí, že mi nepřidají.Je mi to fuk, odcházím na úřad práce. Jsem ochoten jim externě vypomáhat za možnost přivýdělku 4250 Kč k podpoře. Jak byste to udělali? Jedná se o provoz v JZD, elektroopravy.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivik*
hodnocení

0x

No to si teda pomůžete.Co takhle si najít pořádnou práci,jestli jste pořádný a schopný chlap?

sebod*

Ono ještě existuje JZD? *ee*

iz*
hodnocení

0x

Souběh podpory s přivýdělkem není možný už od r. 2010 nebo 2011. Buď budete pobírat podporu, nebo si budete přivydělávat. Podle mne je pelší mít celý výdělek než pobírat podporu, jež vždy bude nižší ...

jmhad*
hodnocení

0x

doplnění kolegy jinak - Pokud si vyděláte byť 1,- Kč,ztrácíte nárok na podporu.Ale do výdělku 4250 bude za Vás ÚP plati sociální a zdravotní pojištění.

ÚP, přesněji řečeno stát, za nikoho sociální pojištění neplatí. Pouze zdravotní, které je povinné. Jinak je pravda, že nelze pobírat podporu současně s přivýdělkem. Já bych v zaměstnání zůstala, dokud bych si nenašla nové...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]