Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Augmentin-nežádoucí účinky

Od: ruze® odpovědí: 2 změna:

Dobré brzké ráno.Beru Augmentin od úterka,ale rozhodla jsem se ho vysadit.Přečetla jsem si nežádoucí ůčinky a mám je snad všechny! Vzbudily mně křeče v břiše,pocit na zvracení,3 x mě večer-myšleno 3 dny po sobě,né v jeden den a v noci postihla taková zimnice s třesem zimou,že jsem musela vlézt do vany a pustit na sebe teplou vodu,mám teplotu 38,4,velké bolesti hlavy a pocit,že mi oči vylezou z důlků! Sucho v ústech a vyrážku na stehneh a ramenou.Mám zánět očního vaku,brala jsem před tím 6 dní co 24 hod. Summemed-snad si ten název pamatuju dobře a to bylo v pohodě.Ty účinky pozoruji už od středy večera,ale připisovala jsem je tomu zánětu.Vak mi propíchli a 2 dny vytéká hnis,ránu si mažu Hema gelem a bolest i otok kolem vaku podstatně ustoupila.Na očním mi každý den měří oční tlak a ten je v normě,tak ty bolesti hlavy a očí musí být jedině z toho Augmentinu.Máte s ním podobné zkušenosti? Jedno vím jistě,předepsat si ho už v životě nenechám! Dnes jdem na svatbu,tak jsem zvědavá,jak to tam vydržím a případné reakce budu číst až v neděli.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordweb24*
hodnocení

0x
Ja osobne mam sna dtake vsechny nezadouci ucinky. Me se do toho pridava prujem a malatnost. Asi mam alergii na penicilin... vzdy kdyz potrebuju antibiotika doktor vybira jine. Nesnesu nic s penicilinem...

janis
hodnocení

0x

Co vím, tak tohle je antibiotikum "dvousložkové", které se předepisuje "ztraceným" případům, kde nezabraly běžná antibiotika. Pokud jste je vysadila, měla byste určitě kontaktovat lékaře.

Mně po sedmi letech marození, po všemožných procedůrách a asi 6ti druzích antibiotik, kdy nikdo nevěděl co se mnou, zabrali teprve tyhle.

Přeji brzké uzdravení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]