Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozchod?

Od: akamai* odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny :) Měl bych dotaz k vám všem kteří máte už nějaké ty zkušenosti ve vztazích.Je mi pouhých 15 let a mám přítelkyni kterou moc miluju jsem s ní 17 měsíců ale nedávno se stalo dost ošklivá věc moje přítelkyně se sem nou rozešla ikdyž jsem to tušil asi jeden den :( . Pak jsme se rozešli a asi nemusím říkat že to byl můj úplně první veliký rozchod takže jsem brečel jak nevímco.Ještě ten den v noci ( asi v 5 ráno ) mi psala že mě chce zpět a že si uvědomila že mě potřebuje a že udělala chybu a udělá cokoliv aby náš vztah zachránila. běžel jsem za ní objal jsem jí a řekl jí že jí miluju a utěšil jsem jí. od rána až do teď ( tedy asi do 6 večer mi bylo fajn ) Ale od 6 až do teď prostě cítím divnej pocit je mi strašně blbě skoro až na zvracení a cítím že slepovaný hrníček nikdy neudrží vodu pohromadě.Vůbec nevím co mám dělat ona mě moc miluje a já jí strašně moc miluju a rozhodně to nechci skončit nevím co k tomu mám víc říct. Prosím poraďte mi někdo co mám dělat. Vůbec nevím jak se v téhle situaci chovat.Děkuju vám všem předem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

4x

Ahoj, věřím, že to bylo velké zklamání a pak zas velká radost. Je to trošku skvrnka na vašem vztahu, ale podle mě bys jí ještě měl dát šanci. Možná nevěděla co dělá když se s Tebou rozcházela, snad Ti sama vysvětlí co jí k tomu vedlo, někdy stačí blbá nálada a z člověka "vypadne" rozhodnutí, kterého vzápětí opravdu lituje a sám sebe nechápe...

doplněno 06.06.14 20:17:

Díky, jen ještě doplním - pokud se jednalo o jednorázový "úlet", pak bych to toleroval. Ale pokud by podobné rozchody měly být každý týden, tak pryč od ní. protože tak se chovají hysterky, holky která nevědí co chtějí. A život s takovými je peklo...

akamai*
hodnocení

Dal jsem jí šanci :) Nechávám tomu volný průběh ale asi to chce čas než se rány zacelí. Jinak moc děkuju za pomoc vážím si toho .

Možná, že se cítíš tak mizerně proto, že jsi prošel velkým duševním vypětím, možná jsi nejedl, nepil a málo spal. Jinak snad ve svém věku už mohu říci, že takových rozchodů a vztahů bude v životě ještě pár, a mizerně se budeš cítit skoro pokaždé... To je život. Dokud v nás kolují hormony, prožíváme lásky a zklamání.

janplinto*
hodnocení

2x

Poslechni si tohle. Je tam vše, co potřebuješ vědět. *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]