Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Banka, zvláštní kódy na převod peněz

Od: koalice® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, nevíte náhodou něco víc o takovém zvláštním převádění peněz na kódy při placení u KB? Ukazovala mi to finanční účetní. Např. jeden milion měl nějaký kód, to co bylo nad ten milion, tak se zase rozdělilo na další kódy atd atd, až jste převedli celé číslo. Je to docela složité a náročné na pozornost a myslela jsem si, že bych jí s tím nějak pomohla. Že bych třeba našla nějaký převodník. Zkoušela jsem hledat na www stránkách, ale nenašla jsem nic. Ani nevím, jak by se to pojmenovalo. Kdybyste někdo věděl, mohl byste sem napsat? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dwjp
hodnocení

0x

Nic takového u KB běžného bezhotovostního převodu neexistuje, možná si to pletete s obdovou konstantního symbolu. Další možností je, že osoba nemá dostatečná práva k převodu na stanovenou částku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]