Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rizzoli & Isles

Od: rakave* odpovědí: 4 změna:

Velmi ráda koukám na tento seriál.Ale můžete mi vysvětlit co mi uniklo? Rizzoliová měla přítele,který byl ve válce a ochrnul na spodní polovinu těla,místo nohou měl protézy.Pak jsem chvíli nekoukala a najednou je přítel Rizzoliové opět ve válce a je zcela zdráv.Co se stalo? Nezdá se mi,že by to byl někdo jiný...vysvětlete mi prosím co mi uniklo? Díky :) :

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejspíš vám uniklo to, že seriál vysílají znovu od začátku. Dneska bude 5. díl 1. řady.

doplněno 06.06.14 14:22:

No jo. Prima teď protáčí seriály zase od začátku. Dneska jsem tam zahlídl mladou Lescautovou a vlasatého Sisku.

doplněno 07.06.14 00:37:

Sakryš, teď jsem zjistil, že odpověď Rakave podemnou jsem četl jako "Pepr jotááák ! Koukám..." Proto to moje doplnění ve 14:22h. To je tak, když čověk po noční nespí, pak má halucinace :-D

Takže proč je to tak ve čtvrté řadě netuším.

rakave*
hodnocení

Pepr kdepááák ! Koukám na Tv Doma a běží tam 4 řada.

rizzoli

Ona má přítele? Já to nikdy moc nesledoval a myslel jsem si právě že Rizzoli a Isles jsou partnerky.

To je seriál na který by se dalo koukat kdyby ho taky jednou nasadili do normálního času. Měsíc to běželo po desáté pak 23*30 a teď když jsou lidi venku to budou točit zas pro jistotu někde ve čtyři. Nevím co ten seriál dramaturgovi primy udělal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]