Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Značka armani

Od: klepi® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den potřebuji radu od někoho kdo má rád značkové oblečení a má tedy i s ním zkušenosti třeba konkrétně značka armani když si koupím pásek a bude stát plácnu 3000,- jestli vydrží třeba přes 10 let já teda všechny pásky co jsem si kdy koupil byly do 500 ,- a do roka úplně roztrhlý oloupaný takže všichni co máte nějaké zkušenosti napište své názory

díky Klepal V.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jss
hodnocení

0x

Já byl pře 3 lety v Turecku, kde jsem si koupil slipy a pásek Armani - vše za pár eček. Kaťata jsou stejně kvalitní, jako jiné co mám ze stejného materiálu a kožený pásek se mi před pár týdny začal lámat od přesky. Samozřejmě nemohu hodnotit originalitu mnou koupeného zboží. Pokud milujete utrácení za takové zboží, doporučuji spíše vyjet do Německa, kde takové zboží je lacinější než u nás a máte větší výběr a hlavně nebudete platit za padělek, jak tomu začíná občas bývat u nás i ve značkových obchodech.

hodnocení

0x

Cena přece nezajišťuje kvalitu a nesmrtelnost už vůbec. Platíte za značku a výrobce počítá s další módní změnou. Takže sice budete mít značku Armani, ale pásek vydrží stejně tak dlouho jako jiné, kvalitní kožené. ;) Kapku snobárna to je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]