Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer přeji, před asi deseti dny jsem zaregistrovala nepříjemné pnutí zhruba v polovině lýtka, poslední tři dny je pnutí intenzivnější, až bolestivé, nejvíce v klidu, při chůzi nevadí. V místě bolesti jsem nahmátla bulku, která po stlačení dost zabolí. Včera jsem absolvovala tříhodinovou vycházku volným tempem, která to místo mohla podráždit.
A mám docela strach z trombózy, všude se o tom píše. Má někdo s tímto zkušenosti?
Děkuji.
Martino, jo, mám s trombozou zkušenost. A bylo to o fous.... Upaluj k doktorovi. Možná to je hloupost, možná se Ti "jen" začínají dělat varixy, možná je to něco úplně jiného. Přeji, aby to byla jen nějaká hloupost. Sebodka
Já když jsem měla trombozu podruhé, tak mě noha neotékala, nemodrala. Jen mě prostě v jednom místě bolela stejně, jako při první tromboze. Šla jsem rovnou do fakultky, ale v prvním kole na nic nepřišli. Prý to je namožený sval. Druhý den jsem tam jela znovu a doslova je donutila udělat další vyšetření. Jo, byla to tromboza.
doplněno 05.06.14 23:01:Mě to bolelo v jednom místě, ve stehně. Taková tlaková bolest. Moje sestra na to u sebe přišla, když jí bolela celá žíla v lýtku. Myslela si, že má zánět, byla to tromboza.
Budu tam upalovat hned zítra ráno, stejně k němu jdu, noha nijak neotéká, jen mám ten pocit, nic nemodrá a tak, ale je to dost nepříjemné. Děkuji
.
Sebodko, a jak to bolí? V jednom místě? Tlaková, nebo bodavá bolest? A může u toho být ta boulička? Myslela jsem právě, že jde o natažený úpon, když to bolí v jednom místě..
doplněno 06.06.14 10:53:Tak bohužel nijak, obvoďák má dovolenou.
Nicméně podobná bulka je i ve druhé noze a někdy lehce zabolí v tom samém místě. Takže zřejmě úpon, budu se to snažit si vsugerovat.
Dobrý den, může to být i prasklý sval. Nedělala jste nějaký sport? Já to mám třeba z oštěpu dopadovou nohu. Sval se natrhne rozštěpí a je tam pak bulka. V prvních fázích bolestivá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.