Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Společnost freesatTV a její marketingová akce

Od: kartaginec® odpovědí: 2 změna:

Tak mi volali mobilem ze spolešnosti FreesatTV, že v rámci digitalizace bla bla bla a zkrátka že vygenerovali mé číslo, a že mi dají zdarma TV satelitní komplet, anténu a tak, na tři měsíce sdarmě příjem, pak dalších já nevím kolik (snad půl roku) za 299 na měsíc a pak že se to buď ukončí s tím, že ten satelit mi zůstane, nebo mohu pokračovat dále za trvale nezměněných podmínek.

Nejprve jsem to odmítal, mj s tím, že chci kryž tak písemnou nabídku, ale nakonec jsem se nechal ukecat na to, že písemnou nabídku poslat nemohou, ale že se podívám na jejich web a že zavolají za dva dnu znovu (nejdřív chtěli zavolat za dvě hodiny). Co si o tom všem myslíte? Jaksi je mi podezřelé takové vylosování čísla, když jsem se do žádné soutěže nehlásil (ona se ovšem vehementně bránila, že to není žádná soutěž nebo losování, ale vygenerování, čert ví, jaký je v tom rozdíl). Možná to není přímo nepravost, ale stále v tom čuji nějaký háček. (Jeden může být v tom, že jediné, co budu platit při převzetí kompletu, je 999 korun za montáž, no ale montáž opravdu něco stojí.) Stejně jsem téměř rozhodnut to odříci, ale řekl jsem si, za konzultaci nic nedám.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

2x

Dobrý den.Tato společnost mě také volala a přemlouvala.Hovor trval dlouho a nenechal jsem se okecat.Nevěřím na takovéto zavolání.Máme tu televizní programy s internetem od PODA a jsme spokojeni.Za montáž jsem platil kolem 500Kč a televizi/modem/ se 60 programy s rychlým internetem za 390 Kč.

hodnocení

0x
Jestli se nepletu tak freesat je dceřinná firma operátora t.mobile. Takže jestli u nich máte smlouvu, aspoň víte, kdo vás vylosoval. Zkuste na ně asertivní politiku - já sí to nainstaluju sám a vy mi odpustíte ten litr za montáž. Jde vám přeci o to abych vaše služby vyzkoušel. .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]