Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,mám dotaz ohledně zaměstnání které vykonávám a z některými věcmi jsem bezradná.Pracuji pod obecním úřadem už 3 rokem.jako udrbářka.Práce obnáší,sekání trávy,uklid po vsi a podobné věci,děvče pro vše.práce mi nevadí,ale poslední dobou mi přijde že to hraniččí z menším využíváním a buzerací.Pardon že takto píši ale kdybych si věděla rady tak nepíši.Potřebuji vědět jak dlouho se může denně sekat křovinořezem,,na koho se obrátit když není sociální zařízení,,takže žádná hygiena.Bezpečnost práce se neřeší,žádné školení atd.Jsem sama a z Úp mi vždy přiřadí jednoho člověka co vlastně nesmí z jeho hlediska nic dělat jen hrabat a uklízet,,takže na vše jsem sama.Asi si říkáte najít jiné zaměstnání,ale myslím si že další kdo by sem nastoupil by na tom byl stejně jak já a to se mi nechce nechat jen tak.A hlavně nechceš udělat ,neudělaš skončíš,odmítáš práci když nelze udělat to co oni chtějí,,kde je ta hranice.Děkuji předem za jakoukoliv odpověd.
S vášim problémem obrátit na inspektorát práce..Protože jsou bezpečnostní přestávky pro práci s drobnou zahradní technikou(tuším po hodině práce),dále bezpečnostní školení (minimálně 1 za rok) .a zachody by měla řešit vaše přímá nadřízená.Takže s problémem za přímou nadřízenou,a když to nepomůže pak inspektorát práce
Já jsem se ozval po právu,že mám mít přestávku započítanou do pracovní doby .Jsem bez zaměstnání...
doplněno 04.06.14 21:38:v dnešní době se ozvat nemůžete...čeká dost lidí na tu Vaší práci / to je ta demokracie/
i ja se pridam.. kdyz jsem nastupoval prvni den do prace, sam sef mi rikal jak je vsechno fajn a ze prestavku si muzu dat kdy chci, ze se clovek nema honit a delat praci radsi pomalu a poradne, ze jsou priplatky za vikendy, ze co se tyce pitnyho rezimu to zajisti on sam.. kdyz se nic z toho nedostavilo dva mesice, sel sem se ho zeptat kde sou vsechny ty veci co mi prvni den rikal.. pani, takovej pojeb sem jakteziv nevidel a nejakej inspektorat muzu rovnou vypustit.. firma ma vlastni oddeleni plny pravniku a vseljakejch takovej floutku co se na povel zbavej kazdyho co bude chtit to naco ma narok.. delam na pile (kraval strasnej, prestavky neexistujou), praci udelam presne jak se po me chce ale ve finale je to porad malo, vikendy chodim zadarmo asi si myslej ze me to tam tak bavi a co se tyce vody.. ne, bez si blbecku napustit vodu z kohoutku...takze v dnesni dobe vazne drzet hubu a bejt rad ze ta prace aspon je.. ono vazne za branou ceka 50 dalsich
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.