Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nárok na paragraf -infuze v nemocnici

Od: wanesa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,mám dotaz,od příštího týdne mám docházet do nemocnice na infuze které trvají cca 4 hodiny.Chtěla jsem se zeptat,zda v tomto případě mám nárok na nějaký paragraf ,protože mi říkali,že po infuzích mě musí někdo odvézt a musím odpočívat.Já jsem si chtěla potvrdit propustku a další půl den napsat dovolenou.Ale prý to jde i na ten paragraf ale to jsem nikdy neslyšela,proto se chci zeptat ,zda něco takového funguje.Děkuji předem za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Tzv. "paragraf" by přicházel v úvahu při ošetřování člena rodiny. V uvedeném případě bych volila neschopenku.

wanesa*
hodnocení

Tak to si raději rozdělím tu dovolenou a půl dne propustku z nemocnice.Mě to taky připadalo jako blbost,že by byl možný paragraf.Neschopenku,to bych musela být blázen,při té almužně co dávají.Já měla neschopenku naposledy před 15ti lety.:)Děkuji za odpovědi.

lidus*
hodnocení

0x

Zcela jistě Vám ten co tomu rozumí, odpoví lépe. Ale manžel si paragraf na ošetřování člena rodiny na mě brával, vypsal můj ošetřující lékař, tuším, že to bylo 6 dní, na těchto stránkách jsou nějaké informace a zde se píše 9 dní. vyplata.cz/...

buss
hodnocení

0x

Co myslíte nějakým paragrafem? Zřejmě máte na mysli Ošetřovné, nahlédněte do zákona o nemoc. pojištění. Jinak pro zde máte spešl otázku, proč ji nepoložíte vašemu ošetřujícímu lékaři, popř na ČSSZ, Žádost lékař vydá a potvrdí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]