Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenuta antikoncepce

Od: assa* odpovědí: 3 změna:
Dobry vecer. Uz rok beru antikonci a nikdy se mi nestalo, ze bych zapomnela pilulku. Jenze ted opravdu si neumim vybavit, ze bych si nejaky den pilulku nevzala. Chci si vzit jako kazdy vecer, kdyz platicko vytahuju z kabelky zjistim, ze jedna pilulka je v kabelce. Neumim si vybavit, ze bych si ji zapomnela vzit... Vzdycky jsem si jista. A naraz prekvapeni ze jedna mi volne lezi v kabelce. V nedeli beru poaledni prasek a tak nevim jak mam pokracovat... Poradte prosim.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jak se říká - pozdě bycha honit.. někde jste musela vynechat.. Teď bych pilulky dobrala jak jsem zvyklá a do konce cyklu se chránila při sexu ještě jinou antikoncepční metodou..

cuca*
hodnocení

0x

Jako vždycky. Proste jste si jednu zapomnela vzít, chapu to tak dobře? Prostě

ta vypadlá v kabelce zbyde.Beru antikoncepci cca 15 let, posledni dobou začínám zapominat taky.Ja bych obavy neměla. Pokud nemate nejakou nízko hormonální antikoncepci.

doplněno 03.06.14 22:11:

Aby to nevyznelo spatne, ne ze zapominam casto v měsíci, jen mi nekdy na konci taky jedna zustane.

Tim nechci nikoho nabadat, at to podceňuje, jen si myslím, ze to tělo je přehormonováno na dele, než 1 zapomenutý den.

doplněno 03.06.14 22:54:

Tak, dobrat v běžnou dobu, ale pro vaši jistotu se ridte radou @coclit, muj osobni názor neni nijak odborne podlozeny, nerada bych mela na svědomí cizí těhotenství jen proto, , že ja neotehotnela

Kondom! :)

assa*
hodnocení

Takze tu zbylou mam nechat a zbytek pokracovat do konce?:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]