Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obchod Makro - vstup

Od: koalice® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, kontroluje se nějak vstup v obchodě Makro? Myslím jako jestli se tam dostaneme 3 s jednou kartou. Díky za případnou odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomibender*
hodnocení

0x
Co ja vím, tak tam mají bránu na čárový kod, naskenujete to a brána se vám otevře.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, ano, nás kontrolovali, na jednu kartu vstup pro jednu osobu+doprovod, museli jsme si kartu prohodit. Na svých obchodních stránkách si Makro vyhrazuje právo v sekci Zvláštní obch. podmínky:

b) odmítnout přístup více jak jedné osobě v doprovodu držitele zákaznické karty

doplněno 04.06.14 16:54:

Nejdřív prošli oni dva, já počkala venku, pak se vrátil držitel karty ještě pro mě, že si venku jako něco zapomněl...ale bylo tam víc lidí s vícečetným doprovodem, takže to nehrotili.:)

hodnocení

Ano, to vím, že to píšou v obchodních podmínkách. Jde mi o to, jak to chodí v praxi. Nevím jak si mám představit to, že jste si kartu prohodili. Jako že vy dva? Nebo ten případně třetí člověk?

farr
hodnocení

0x

Chodil jsem tam asi 5 let zpět... mám dojem, že jsme tam chodili 3 bez problému.

olaf71*
hodnocení

0x

povoleno bylo na jednu kartu majitel + jedna osoba doprovod. dělali jsme to tak, že jsme se tam na jednu kartu natahali postupně. tzn. vzít jednoho, toho tam nechat, vyjít, vzít druhého atd. dneska to asi nikdo nekontroluje, kdo taky. karta se napípne, branka otevře a jde se .

jinak mimochodm tam nic levného nemají. vše mají levnější v supermarketech a když je něco zajímavé, tak na metráky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]