Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kožní problém - lupy ve vlasech

Od: evulka* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat nebo spíše poradit. Mám problémi z pokoškou hlavy dělají se my lupi..použila jsem mnoho šamponu a nic nepohlo...když jsem byla menší byla jsem v nemocnici po měsíci jsem byla vylečena a teď se mě to vratilo byla jsem na kožni,dala mě sírovej šampon kdy mě kdysi pomahal a teď to ani nezabyrá...prosím co mam používat...Děkuji za radu ..

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

katerina*
hodnocení

0x

pokud vám ani to co vám předepsala nezabírá běžte znovu ke kožní a řekněte jí to třeba vám vyskouší ještě něco jiného.

kacka*
hodnocení

0x

Na lupy mi zabral šampon Nizoral, kupuje se v lékárně.

evulka*

Ten jsem taky měla a nic...kupuju jen šampony z lekaren a snad jsem měla všechny odzkoušeny...:(

malcvinka

Je pravděpodobné, že se jedná o zanesený organismus. zkuste popřemýšlet nad stravou,mohou být oslabena játra. Určitě by to chtělo nějaký detox, mám na mysli vnitřní. Vyloučit plísně z organismu.

martini*
hodnocení

0x

Co lopuchová voda ( mají ji v drogeriích), příp. si přímo najít jak dělat výluh z lopuchu. Jednou mi hodně pomohl Elseve sos lupy, ale víckrát jsem ho neviděla.

evulka*

Tak to slyším poprve lopuchova voda*nevi* tak se na ní zeptam snad ji někde budou mít a že pomuže...

martini*
hodnocení

0x

Je to od Alpy alpa.cz/...

Ale pokud máte vážnější problém, tak nezaručuju, ale určitě aspoň malou úlevu to poskytne.

evulka*
hodnocení

Taj to asi zkoušet nebudu...sise lupi to jsou alr potom se dělaji nanosi:( už mě to leze krkem...pořad se musím hlidat..uvidím co dal..

hodnocení

0x

Když byl můj tatínek nemocný, taky se mu dělaly lupy. Lékařka mu poradila ricinový olej z lékárny, citronovou šťávu a žloutek. ;)Udělat zábal a nechat působit tak půl hoďky a pak umýt. Pomohlo mu to. Ale kožař by měl pohledat lepší řešení. Kožní záležitosti chtějí trpělivost *uspech*

fany08*
hodnocení

0x

Nizoral byl dobrý, pak jsem také pocítila změnu k lepšímu při používání Viadermu od Walmarku, ale přece jen to je drahá záležitost, tak jsem se zdravě naštvala, vykašlala se na osvědčený šampóny proti lupům a začala kupovat běžné šampóny na normální vlasy. Lupy zmizely, anebo se objevují v minimálním množství:)

evulka*

jo nizoral byl taky dobrej ale nestačí...ten viaderm je kdaž vam padaji vlasy ne?*nevi* a teď jsem si objednala přez lekarnu novej šampon tak snad pomuže...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]