Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat nebo spíše poradit. Mám problémi z pokoškou hlavy dělají se my lupi..použila jsem mnoho šamponu a nic nepohlo...když jsem byla menší byla jsem v nemocnici po měsíci jsem byla vylečena a teď se mě to vratilo byla jsem na kožni,dala mě sírovej šampon kdy mě kdysi pomahal a teď to ani nezabyrá...prosím co mam používat...Děkuji za radu ..
Ten jsem taky měla a nic...kupuju jen šampony z lekaren a snad jsem měla všechny odzkoušeny...
Je to od Alpy alpa.cz/...
Ale pokud máte vážnější problém, tak nezaručuju, ale určitě aspoň malou úlevu to poskytne.
Nizoral byl dobrý, pak jsem také pocítila změnu k lepšímu při používání Viadermu od Walmarku, ale přece jen to je drahá záležitost, tak jsem se zdravě naštvala, vykašlala se na osvědčený šampóny proti lupům a začala kupovat běžné šampóny na normální vlasy. Lupy zmizely, anebo se objevují v minimálním množství
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.