Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má to nejakou cenu?

Od: romces odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,seznámila sem se s jedním klukem, je mu 28,mě 23. Byli sme spolu venku zatím 3krát,prtž ted moc času zrovna kuli nové práci nemám,až tak za tři týdny než se to zabehne. On je do mě zamilovaný prý. Já bohužel za tak krátkou dobu to mám jinak. Musim ho nejprve trochu poznat, a ne s nekým chodit třetí den. Ten třetí den sme se držely ke konci loučení za ruce,libaly se..a já furt čekala na zázrak asi který se nestal..a až doma sem si uvedomila,že to tak přece necitim, a chci počkat..že zamilovaná nejsem. ALE on ano. Napsala sem mu že sme na to šli trochu rychle třetí schuzku..že to tak nechci, že chci být zatím kamarádka,.jestli se časem neco nezmení.. Zatím se mi jevil takový že neni moc akční, a já práve potřebuju opak než sem jáá...zkrátka nevim co delat...nemám moc zkušeností se vztahama,mela sme pouze jeden. Poradte mám čekat.. a dávat mu nadeje že se zamiluju třeba,nebo? Já přece mu nechci ubližovat když me má rád, a já mám vedle neho být jen jako kamarádka..ale prej se s tim popere sám...dekuju za odpovedi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Já bych byla upřímná a řekla mu to tak, jak to píšete tady nám. Některé věci se říkají špatně a musí se taktně volit slova, abychom tomu druhému ublížili co nejméně, ale obsah sdělení musí být jasný a jednoznačný a pravdivý, protože jinak si ten druhý může dělat zbytečné naděje.
Pak bude vědět na čem je a pokud s Vámi bude chtít být i jako kamarád, bude jeho rozhodnutí a Vy budete moci mít čisté svědomí.

iz*
hodnocení

1x

Myslím, že po třech schůzkách není zamilovaný ani on. Pravděpodobně se mu líbíte, což si zaměnil s citem. Řekněte mu popravdě, co cítíte. Ale určitě mu neříkejte, že se do něj můžete zamilovat, až jej lépe poznáte.

Zbytečně byste mu dávala naději, protože se do něj ani po bližším seznámení zamilovat nemusíte.

Radši to formulujte obecněji.

hodnocení

0x

Máme to podobně. Nejraději chodím na rande s lidmi, které už osobně znám, nedokážu se zamilovat po pár schůzkách. I když, pokud je tam erotická jiskra, tak je to snazší. Řekla bych mu, že to takhle mám, a že se do něj dokážu zamilovat teprve, když ho poznám blíž. Buď to bude respektovat a budete spolu "kamarádit", dokud to ve Vás nedozraje, nebo dokud mu nedojde trpělivost, nebo to odmítne a budete v tom mít jasno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]