Nejste přihlášen/a.
Dobrej,
mám pravděpodobně problém. Je mi 14, zanedlouho 15 a mám dost malý penis. Bez erekce mám 7cm (někdy i míň!) a s erekcí mám 9,5cm. Docela mě to trápí, zda jsem v pořádku. Mnozí kamarádi říkaj, že maj 13-16cm a já jen takto málo. Proto se bojím i na plovárně svléct a převléct do plavek!
Četl jsem, že pokud mám málo hormonů, musím na endokronologii (nebo jak to je), mám tam jít?
Když řeknu rodičům, že mám malý penis, tak řeknou, že ho mám normální... přitom mi připadá, že není.
Mám strach, že si nenajdu nikdy holku a že budu odstrkován mezi ty horší... :/
Je to normální? Děkuji
Ano
Dobrý den, no, velký moc není, to je fakt. Ale, ještě je pořád šance, že trochu naroste. Nebude to asi o moc, ale kousek by snad ještě přidat mohl. Ale, zřejmě nebudete nikdy nadprůměrně vyvinutý.
S tím se musíte smířit, na kamarády se vykašlete (nemusí mluvit pravdu) a mějte rád své tělo. Jiné mít nebudete. Pokud jde o holky, tak si určitě nějakou najdete - musí to být děvče citlivé a chápavé. Musíte mít jiné přednosti, které děvčata ocení a neřešte předem tu délku penisu. Časem přijdete na to, že jsou pro vztahy i život věci podstatnější. A při milování to půjde nebo si pomůžete jinou technikou. Ale, ono to půjde.
Hlavně si neničte sebevědomí. Zdravím!
Ano
Noo, žádný obr, ale to se může ještě samo spravit, stále jsi ve věku kdy rosteš nejen do výšky ale i do jiných rozměrů.
Zkus se podívat na podobné dotazy - #maly+penis ...
Tím "obrem" jsem myslel při erekci...
A 7cm bez erekce není žádný průšvih - na plovárnu bych se nebál - tam pravděpodobně ani kamarádi erekci nemají.
A větší nástroje se při erekci tak znatelně nezvětšují, menší se zvětšují docela znatelně. To je fakt, kterým se můžeš před případnými posměváčky obhajovat. Protože čím víc se budeš stydět, tím spíše se Ti budou posmívat...
Děkuji za odpověď... takže se dá říci, že už nepovyvorste. Víte, mě to trápí. Nemám moc vyvinutý hlas, vzhledově ani nevypadám na 15, spíš tak na 12. Zdá se mi, že jsem strašně pozadu a to se odvíjí i na penisu.
Mě to moc trápí... no jo, budu se muset smířit s tím co mám. Penis mám v klidu okolo 7-8cm, ale někdy i 5cm, prostě jako novorozenec, hrůza. Někdy mi tak zakrsne, nevím co s tím... když řeknu rodičům, tak táta řekne, že měl stejný penis v mém věku a ať se tím nezaobírám, že vyroste normálně.
:/ díky za odpovědi
Ja tedy nejsem kluk, muži musí poradit, jak dlouho jim "rostl"
Ale ve 14 je snad brzo myslet si,, že nedoroste, ne?
bud v klidu, da se trochu zvetsit i cvicenim, prece je to sval, tak kdyz ho budes zatinat a procvicovat, naroste jako bicak.. o trochu...
Doufám, že chudák tazatel takové hovadině neuvěří.
doplněno 01.06.14 20:50:Pokud nemutuješ a nemáš sperma, tak je možné, že se prostě vyvíjíš pomaleji, stejně jako některý holky mají prsa až v 16. Takže zatím buď v klidu, kluci se budou hecovat, kdo ho má většího, budou si vymýšlet, aby byli zajímaví.
Myslím, že to ještě doženeš
Samozřejmě ne! Pokud vím, tak penis není sval...
Njn, co nadělám... ale trápí mě to. Je tedy šance, že povyroste? Nemám sperma, nemutuji... (minimálně).
Nebo jsem už beznadějný případ. Mě nezajímá bez erekce, ale právě v ní... co až se budu před holkou slíkat a uvidí tohle mrně, hanbou se propadnu...
podívej, nemáš sperma, nemutuješ, vypadáš na 12, nemáš vousy... takže jsi ještě nedospěl! = nedorostl!
netrap se tím a počkej...není kam spěchat, ve 14 ještě sex mít nemusíš - nic nezmeškáš. Neřeš velikost penisu, zaměř se na sebe celkově - jak vypadáš, jak se chováš a tak. Chovej se dospělácky, ne jako puberťák. A problémy tvých "kámošů" hoď za hlavu. Jen nevyzrálí chlapečci řeší mezi sebou jakého ho kdo má!
A v plavkách na plovárnu? to vůbec neřeš, ve studené vodě se "zcrvkne" každému chlapovi
Ano
Dobrý den, no no, proč ten smajlík? Příroda to takto vymyslela, že si každý správný muž nosí svůj vlastní teploměr. Ale, takto se posmívat? To snad NE. Zdravím!
Velikost bez erekce nemusíš vůbec řešit. Ta je dobrá leda tak v tomhle období, kdy si kluci navzájem porovnávají velikosti. Jinak nehraje roli, každej chlap to má jinak, někomu se z 10 cm zvětší na 13 cm, někomu z 5 na 16.
Pokud ti kamarádi říkají, že mají 13-16 cm, tak nejspíš nelžou, jsou to údaje okolo průměrné hodnoty v ČR.
K doktorovi si klidně zajdi, ale nejspíš to nebude problém s hormonem. To bys už poznal i jinak. Pokud třeba sportuješ, měl bys výrazný problém se zlepšovat (nabírat svaly, zlepšovat časy) a taky by ses často cítil slabý apod. Mám kamaráda s tímto problémem a zjistil to už dřív, právě kvůli stagnaci výkonu ve sportu. Jak je na tom s VYBAVENÍM, to nevím, ani vědět nechci, ale nezmiňoval to v problémech, které s tím souvisí, takže asi klasika.
9,5 ještě není tak hrozné a máš šanci ještě trochu vyrůst. Ideál je nejspíš někde okolo těch 15 cm. Ale věř tomu, že je mnohem lepší 9,5 než 25 (s odpovídajícím průměrem) Časem určitě zjistíš proč - tvoje holka nebude skučet bolestí a nebude mít vyvrácenou pusu z pantů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.