Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Už skoro týden mě bolí koleno při zátěži (chůze do schodů,při sedání/stoupání,...když je vklidu,nebo při chůzi po rovině nebolí. Začalo to zničeho nic po příchodu z práce,tak jsem myslel že to brzy odezní,ale zatím stále bolest přetrvává.
Nevíte co s tím?
Je mi 20 takže artroza snad ne ještě vyzkouším nějakej ten gel a jinak asi budu muset k doktorovi no.
Pokud je ta bolest píchavá,mohl by to být meniskus.
Gel je na chvilkové potlačení bolesti,ale nic neřeší.
doplněno 01.06.14 00:12: Meniskus můžete mít např.částečně přetočený, event.i poškozený tak,že se bude muset kousek odstřihnout.Gel je na chvilkové potlačení bolesti,ale nic neřeší. Ale Zajdo888, to není pravda, gel je fajn věc, ale musí tam být napsáno lubrikační gel.
jj, ostrá bolest na přední straně kolena, hlavně ve chvíli, kdy si sedáte nebo jdete do schodů a která v klidu hned mizí.
Žádná artróza, žádný meniskus. Máte docela obyčejně pohmožděné šlachy. Kupte si Alpu a pořádně mažte. Naberte plnou dlaň, připlácněte na koleno a masírujte, dokud všechna Alpa nezasákne.
Tak se také hlásím do řady gramláků se sádrou, právě jsem přijel z nemocnice, vypadá to na meniskus
bolelo to jen při sedání či stoupání z auta a do auta, na židli to nebolelo, v posdtatě pokaždé, když se koleno víc ohnulo, bolelo to z boku nad jablkem. Takže ve středu sundat sádru a buď ortéza nebo operace
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.