Nejste přihlášen/a.
Zdravím, věděl by někdo? Koupila jsem kočárek z druhé ruky, byl v perfektním stavu, používaný 2 měsíce - součástí byl záruční list, kde je vypsán původní majitel (jméno, adresa).
Nyní mě začal kočárek zlobit, nalomila se mi rukojeť - chci ho dát do servisu - bude mi platit záruka?
rebull a buss mají jistě pravdu, ale ruku na srdce. Kolikrát po vás kdo chtěl při vyřizování reklamace občanku? Kromě toho, v případě potřeby se dá změna jména či adresy vždy nějak vysvětlit. Štěstí přeje připraveným.
To buss: Nejsme ve sporu, jen tvrdím, že s hodnověrnou legendou to na 99% projde: Je to kočárek, tak bych řekl (pokud by se kdo vůbec ptal): Jo, koupili nám ho rodiče, na svý jméno... Koneckonců, co může tazatelka ztratit?
Nechci Vám kazit radost a přeji Vám, abyste reklamaci vyřídila úspěšně v servisu. ALE Partnerem pro Vás při uplatňování reklamace je ten, kdo Vám kočárek prodal. Viz. např. ZDE
" Práva z vadného plnění a z nesplněné jakosti při převzetí (lidově záruka)se nevážou na věc jako takovou, jedná se o práva a povinnosti smluvních stran kupní smlouvy (kupující a prodávající)."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.