Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít dlužníka?

Od: podnikatel odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu jak najít příslušnou fyzickou osobu: pan Ing. Martin Goth, RČ 660810/1412 nebo IČ 49069047. Jedná se o bývalého podnikatele, který údajně zkrachoval. Uvítám jakékoli informace k výše uvedené fyzické osobě nebo zda ho třeba někdo nezná nebo případně neví kde se momentálně nachází. Má u mě několik pohledávek, navíc jsem zjistil, že je na něho také vedeno několik exekucí a že je to velký dlužník. Jeho poslední adresu pobytu co znám je: Sychrova 983, 293 60 Mladá Boleslav. Nevím zda tam stále bydlí, ale má taky v centrální evidenci obyvatel uvedené trvalé bydliště na ohlašovně obecního úřadu. Podle informací z jiných zdrojů jsem se také dozvěděl, že je nyní údajně bezdomovec. Jak mám takového člověka vůbec najít? A jestli mi také vůbec někdy vrátí všechny peníze co mi dluží? Už opravdu nevím co mám dělat a na koho se obrátit. Proto budu vděčný za jakékoli informace a rady. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

betaraybill*
hodnocení

3x

Nevím, ale nepřijde mi úplně košér zveřejňovat osobní věci typu rodné číslo

hodnocení

2x

Snad jediná možnost je obrátit se na některou vymahačskou firmu. Oni si ho najdou, ale to Vás bude něco stát.

Mimochodem, zveřejňování cizích osobních údajů (rodné číslo) je trestné!

doplněno 30.05.14 12:17:

Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

buss
hodnocení

0x

Najít ho nemusíte vůůbec, když se dobře potopí. Zda vám vrátí nějaké peníze neví ani pán bůh. Jen bych byl opatrný zveřejňovat něčí osobní data a označit dlužníkem. Můžete k soudu, na P ČR.

doplněno 30.05.14 13:38:

Výdaj údajů ze systému je upraven v zák. o evidenci obyvatel, 133/2000. Nejlépe zajít na obec, ale ten údaj nemusí nic znamenat, protože se může ve skutečnosti osoba zdržovat úúplně jinde a je nedohledatelná, není povinna se tam zdržovat. Je třeba podat Žádost ... Dají údaje k osobě blízké. Pak na P ČR (podat tr. oznámení a zapátrá), nebo zjistit adresu přes někoho ...

Když už tady zazněl tento typ dotazu - mám jako věřitel možnost někde získat novou adresu trvalého bydliště dlužníka?

vaclavhemala

též bych potřeboval najít jednoho bývalého kamaráda-neplatiče. Stanislava Orsága z Milevska,Bytem Lipová cesta

ju*

firma řešíci problematické obchodní případy...hledejte ve vašem oklolí, či ještě lépe navštivte právníka a postupujte dle platných zákonů této republiky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]