Nejste přihlášen/a.
Zdravím, vyplňuju si papír s žádostí o brigádu, ale nejsem si jistý co bych měl doplnit do těchto řádků:
Jazykové znalosti: Anglicky rozumím, ale s plynulou řečí si nejsem jistý, takže bych možná měl napsat spíše Anličtina - pasivně?
Práce na PC: Absolutně nevím co se po mě na tom řádku chce, prakticky všechno umím a co ne, tak se za pár minut naučím.
A potom sice vím co napsat do řádku jak jsem se o tom dozvěděl, ale nevím jak, aby to nevypadalo blbě. Prakticky otec spolužáka nám to zařídil, takže bych asi napsal od spolužáka.
Díky za odpovědi.
Co je to za firmu - přímý zaměstnavatel nebo agentura? Jazyky: Angličtina pasivně (rozumím) Práce s PC: Office, internet, elektronická pošta, programování, ... (Pro agenturu bych více rozvedla, někdy bývají "natvrdlí".)
doplněno 29.05.14 23:48:Zapomněla jsem na poslední otázku. Já bych nenapsala nic. Otci spolužáka by to nemuselo být milé. Max. bych jim osobně řekla, že jsem to zaslechla ve škole ...
doplněno 30.05.14 00:57:Já vím, že bych si firmu mohla dohledat, ta otázka spíše měla odlišit, jak to pro který druh firmy vyplnit.
souhlasím s tebou a podporuji tvůj dobrý a logický názor. ta firma dělá kondenzátory a pravděpodobně by se člověk mohl setkat s technickou dokumentací,ale i to není pravděpodobné.A s členy představenstva,kde jsou cizinci už asi vůbec ne. Takže pasivně.Já už se setkal s tím,že chtěli angličtinu od řidiče vysokozdvižného vozí v celkem bezvíznamné firmě. A to druhé -od spolužáka. Oni jen chtějí vědět,kterým směrem zaměřt marketing. S tvým zájmem to nemá co dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.