Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z ničeho nic zvracím

Od: ondrasek* odpovědí: 7 změna:

posledních asi 7 let se mi stává že se ráno normálně probudím, nasnídám úplně běžné potraviny a za hodinu mě začne strašně bolet hlava, úplně zblednu, začnu zvracet dukud je co a mám průjem. toto se opakuje úplně náhodně asi 3x ročně, vždy naprosto totožně - naposledy dnes ráno.

2x u mě byla záchranka - když jsem ještě bydlel s rodiči. Dali mi nějakou injekci po které se to zlepšilo. Tehdy to sváděli na úžeh, čemuž jsem moc nevěřil.

Jednou jsem s tím byl na 3dny v nemocnici s podezřením na zánět slepáku, což se nepotvrdilo.

Nejzajímavější je že tyto problémy se ztratí stejně rychle jak se objevily. což je asi za 4 hodiny. V tuto chvíli jsem už v pohodě a můžu pracovat. Mám pouze trochu podrážděný žaludek a tak za 2-3honiny se můžu normálně najíst.

Nevíte náhodou někdo co by to mohlo být a jak se tomu vyhnout? mě napadla nějaká otrava , ale netuším čím, jídlem 100% ne.

doplněno 29.04.09 12:55:

ještě jsem zapoměl dodat že mám celkem velkou teplotu okolo 38°c (což je u mě hodně nemívám teploty vůbec i když jsem hodně nemocný) i ta se ztratí po asi 4 hodinách.

Manželka je zdravotní sestra a prostě jsme nepřišli na příčinu. Lékaři také pouze tak střílí...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

katerina*
hodnocení

0x

tomu co jste popsal tak mám pocit, že tomu říkají jednodenní nebo dvoudenní střevní chřipka. stejné příznaky měli teď i moje děti včera jim to skončilo. Měli teplotu okolo 38C a zvraceli a měli průjem. Dnes jsou fit jako by jim nic nebylo. Co proti tomu prášek na uklidnění žaludku, hořkej čaj a opatrně s jídlem.

ondrasek*
hodnocení

ale ono to přejde za 4 hodiny. prášky nemůžu - zvracím, čaj nemůžu... už 3 dny jsem neměl kontakt s jiným člověkem ( krom manželky) nevím kde bych to mohl chytit...

lm®
hodnocení

0x

Nejsem lékař,jen mi Vámi popisované problémy trochu připoměly potíže jimiž trpěla jedna prodavačka u nás.Později léčitelka přišla na to,že trpí alergií na lepek.Od té doby si peče sama pečivo a prostě dodržuje bezlepkovou dietu a má klid.Jestli měla i teploty to nevím ,jinak to bylo podobné.

ondrasek*
hodnocení

to mě nenapadlo, zkusím si o tom najít víc informací, ale zase mě zaráží že bych tyto problémy měl pouze 3x do roka.

lidka*
hodnocení

0x

Není to ze stresu? Nejste v očekávání něčeho nepříjemného? U mne to takto fungovalo i při banálním onemocnění dcerky. Jinak jsem neměla zažívací problémy. Ale jakmile se něco vyskytlo a týkalo se to jí, protože byla pro mne vším, ihned se mi žaludek zbláznil a za chvíli následoval průjem. Zkuste přemýšlet, zda se při těchto stavech nedělo něco, co by vás vnitřně rozhodilo.

ondrasek*
hodnocení

Podnikám *smich* takže jsem stále v očekávání nečeho nepřijemného, ale ne jsem v pohodě. Pracuji z domu a jsem v klidu...

malvinka*

Taky bych si tipla na žaludeční neurozu. Ve stresu se špatně vstřebávájí živiny z potravy, což má vliv i příčinnou souvislost s bolestmi hlavy. Nedostatečně se vyživují cévy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]