Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak schovat alkohol na školním výletě

Od: snajdr odpovědí: 22 změna:
Ahoj, dobrý den. Ke konci června jedeme se školou na tydne do Německa a chceme pit ale máme to zakázáný, a prý nám profesorka bude prohledávat i tašky, napadá vás někoho kam by se dal alkohol schovat? Nějakou fintu? diky moc za odpovědi

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

7x

Jo. Napadá. Schovejte ho doma ve skříni, tam alkohol vaše učitelka určitě hledat nebude

praivo*
hodnocení

6x

Strč si to třeba do p*dele, tam to (nejspíš) nikdo hledat nebude.

Já mám fakt kolikrát pocit, že jsem jediný, kdo se v 18 letech nikdy neopil (dám si sklenku vína na Nový rok a sem-tam pivo, ale nic víc). Kam to ten svět spěje...

doplněno 29.05.14 22:23:

Jen doplním (zvláště pro tazatele): Taky jsem nikdy nekouřil a drogy jsem ani neviděl. Někteří lidé se tomu hrozně diví a nechtějí mi věřit, ale prostě je to pravda a rozhodně se za to nestydím...

Praivo, nejsi jediný. *placni*

tlapka*

Praivo, nejsi. :) Mně je skoro 22 a nikdy jsem kocovinu neměla. Je fakt, že si dám častěji než na Silvestra a narozeniny, ale jen občas dvě deci červeného, když je mi slabo tak jednoho půlpanáčka (mám nízký tlak a občas mi bývá mdlo) - a šlus. Pít "kvůli zábavě" mi přijde opravdu zbytečné, jakoby to bez toho snad nešlo nebo co! :)

Tazateli radím, aby si alkohol dali před odjezdem do břicha. Tak je z výletu vyhodí zavčasu a chudák učitelka nebude mít problémy. Kluci, zliskejte se, ale netahejte to do školy, nebuďte sobci. *stop*

doplněno 29.05.14 22:11:

A ten půlpanák mi ani nechutná. Tvrdé není nic pro mě. *smich*

majsterjoe*

No jak znam skolni vylety, pak ti kluci nejsou vetsinou problemem. problemem byvaji vetsinou devcata.

instalater*
hodnocení

5x

snajdr - tvoje otázka měla znít trošku jinak. Jsme rozmazlení spratci a chceme přivést paní profesorku do kriminálu. Jak to máme udělat?

Zkus si představit , že ta vaše profesorka má také rodinu a právo na svůj život a nebo ještě lépe , že je to tvoje matka a někdo jako ty ji chce takhle ublížit.. Zkus se aspoň jednou v životě chovat jako dospělý a převzít za své chování zodpovědnost. Držím ti palce , aby se ti to povedlo .

iz*
hodnocení

3x

Kolik vám je let? Jste-li svéprávní, máte jistě dost rozumu na to, abyste nedělali problémy jiným (paní učitelka za vás bude na výletě odpovídat, pokud se tam někdo přiotráví alkoholem, zodpoví si to ona) ani sobě. Neporadím!

martinaa*
hodnocení

3x

Pokud to propašujete, tak si doufám taky uvědomujete, že můžete učitelce zavařit pořádnej průser, který ji může stát místo.

richardzavodny*

Myslím si že tato mládež má učitelky u zadnice. Což samozřejmně není v pořádku. Jednou si na učitelku (učitele) vzpomenou. Díky ni budou sedět na těch nejlepších místech. ale zpět k otázce. NEPORADÍM!

cuca*
hodnocení

0x

A to si mermomocí chcete ten výlet kazit? Nemůžete se sejít vsichni treba po vylete, soukromě a zlít se jak je libo?teda podle toho, co rodiče doma unesou?

Ano, kazdy chce pít, protoze zakazane ovoce chutna nejlíp, ale proč drazdit hada (ucitelku) bosou nohou.

Jinak asinení uplne pitomá, abyste si to lili do pet lahví, nebo termosek, kdyz bude zrovna teplo.

Sampon, sprchovy gel? Tohle jsem fakt nepašovala :)

hodnocení

0x

no vzhledek k tomu že ti asi neni 18 tak ti to do rukou nepatří...

Ale to co ti napíšu tak ber pouze jako příklad a k ničemu tě nenabádám... :)

Naředit kolu, nalejt do krabice od džusu, nalejt do placatky a našit si do kraťas vnitřní kapsy...

Je otazka kde vám to bude taky kontrolovat...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Kdyz zapomenu na osobni nazory zdejsich morealistu, kdyz zapomenu na to, ze svemu diteti bych to vubec ale vubec nedoporucoval, pak na tvou otazku odpovim takto. Prvni vec je ze profesorka nema pravo prohlizet veci. A kdyz uz to teda ma byt, pak alkohol prelit do lahve od nealko napoje. Kofola se dobre redi s rumem. Nektere mineralni vody maji tmavy obal. Toz za me asi tak.

martinaa*

"Prvni vec je ze profesorka nema pravo prohlizet veci."

A já bych řekla, že má. Pokud má podezření, tak nevidím důvod, proč by nemohla dětem zkontrolovat věci (samozřejmě ne se hrabat v kufru, ale nechat si věci ukázat, když za ně zodpovídá. Bohužel dnes děti dokonale znajá všechna svá práva, takže když dítě odmítne ukázat věci s tím, že zná svá práva, učitelka chudák nic nezmůže a děcko tam bude mít flašku rumu, ze kterého se pak ožere a kdo má průser? Učitelka, že?

hodnocení

0x

Ahoj, napadá... Schovejte si alkohol na jinou příležitost. Nekažte výlet sobě, ani druhým. Nestojí to za to. A určitě si to užijete víc, než když budete pokoušet štěstí a trnout, zda u vás bude alkohol objeven, či ne. Takže finta je - použít mozek a nedělat maléry, když předem víte, že to průšvihem zavání. Já vím, rada nic moc, ale to už záleží jen na vás, jak s ní naložíte..Ať se výlet vydaří vám a paní profesorce..

agathexp*
hodnocení

0x
Kamarad mi vykladal, jak tahli piti v nepruhlednych obalech od samponu. :D
Nebudu ti to tady vymlouvat jako vetsina radcu, patri to k tomu a predpokladam, ze nebudete blbnout a ozirat se do nemoty. ;) taky zalezi na tom, kolik vam je - na zakladce je to neco jinyho nez na stredni, tam si casto davaji nekteri ucitele i se studenty.

hodnocení

0x

Pití mi, ani manželovi, nic neříká. Navíc jsem v minulosti pracovala spoustu let ve školství.

Vím, že každé house neopeřené se chce přiblížit dospělým a ozkoušet ten požitek z alkoholu a z cigárka. Většinou to ale dopadne špatně, zvláště na tvrdý alkohol není mladý organismus připravený. Ale on není vlastně zvyklý na žádný, takže se brání a věř, že za chvíli byste potupně vrhli.

Za nás platilo, že učitel měl pravdu. A když něco řekl, jeho slovo bylo zákon. A netroufl si nikdo nic konat proti němu. Dneska je učitel, bohužel spíš něco jako onuce, o kterou se otírají rozjívené dětičky a ukřivdění rodiče. Jo, ta učitelská autorita je už dávno v čudu.

Pokud to chceš udělat, vynech výlet, aby se učitelka nedostala do velikých problémů. Viz Sněženky a machři. Pozvi si kamarády domů a udělej tam mejdan. Škubněte si volátkem, dejte si do nosu. Až vás roduče najdou zežralé, podělané a pozvracené, myslím, že to vyřeší takovým způsobem, že na to pak na dlouho zapomeneš. Tví zákonní zástupci jsou rodiče, učitelku z vašich pokusů vynechte. Jaga.

doplněno 30.05.14 10:10:

A ty plastové láhve od šampónů či tekutých mýdel nepoužité z továrny neseženeš. A použité budou i vymyté tak intenzívně vonět, že to navoní ten alkohol a nebudeš vědět, zda je ti zle po alkoholu, nebo po šampónu. *smich*

hodnocení

0x

Tak nemá asi cenu tady moralizovat. Dost z nás si podobnými rebeliemi taky prošlo a pochybuji, že bychom dokázali něčemu takovému zabránit.

Takže k věci. Ideální způsob, jak schovat alkohol, je použít peníze a koupit přímo na místě. Jestli jste však všichni nezletilí, bude s koupí v Německu problém. Eventuelně nalít někam, kde to nebude nikdo čekat.

asd*
hodnocení

0x

Doporučuju nechlastat. To si dělejte mimo školní akce.

Jako učitelka bych vůbec nehledal ukrytý alkohol, ale měl bych alkoholtester a dával dýchnout. Kdo by nadýchal, pro toho by si rodiče přijeli do Německa, nebo bych ho poslal s doprovodem domu, samozřejmě na jejich náklady.

Tohle se vám velice snadno může stát a vyšlo by to dost draho. Rodiče by byli nadšeni a vy pak nejspíš taky ;)

PS: Při protestech že je tester nepřesný není problém zařídit přesné změření.

hodnocení

0x

Do skoly jsme tahali chlast v domacich plechovkach protoze se v ARMe ve velkym neprodaval.
V nemecku bych ho zkusil koupit, bude drazssi a aspon se tolik nevozerete.

asd*

PS: V Německu mladistvým neprodávají. Ohledně ceny je tam spíš levnější, - v sámošce pivo 0,25 (5%), víno sedmička 1,5 (12%) a tvrdý začíná od 5 eur za sedmičku (grappa, brandy atd.)

A jak už jsem psal, vůbec bych se nenamáhal nějakým šacováním a hledáním. Předem bych oznámil namátkové testy, a pak změna chování je jasně vidět a stačí dát dýchnout. Kdo chlastal nemá na školní akci co dělat = odchod na náklady rodičů. Nějaké cucnutí bych řešil jen důrazným upozorněním, že příště to bude problém.

Jestli ten chlast neprodavaj deckam jako u nas tak jsou vsichni nasrot:)
Ve skole nam jeste nebylo 16, spoluzak si ve stanku koupil alkohol ale cigara jsem mu musel koupit ja.

cobrak*
hodnocení

0x

Myslím si, že není dobrý nápad chlastat na výletě. Neumíte se bavit bez toho? My to vždycky dokázali bez toho a byla sranda daleko větší. Na vysoké teď se vždycky všichni vožerou, každý si dá 10 piv, pak všichni blejou, je jim blbě a je to maximálně trapný a ještě jsou z toho pak problémy. Klidně se zlijte někde po škole, udělejte kalbu u tebe doma, pokud to mámě nebude vadit, o čemž teda pochybuju, ale na školní výlet to netahejte. Je to opravdu trapný a puberťácký. Mám třeba známý, co byly na školním výletě a místo chlastání jezdili rallye po okolních vesnicích! To byla bžunda! A bavili se daleko líp, než s 10ti pivama v žaludku a láhví vodky v ruce ;) A jak říká @Martinaa, myslete na učitelku, kdyby to byla Vaše máma a vyhodili by ji kvůli nějakým primitivům, také by se vám to nelíbilo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]