Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohlazeni po zadech

Od: nikolka22 odpovědí: 11 změna:
Zdravim, je objeti a rychle pohlazeni po zadech pratelsky projev ci spise intimni?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Muze to byt oboji, zalezi kdo je jak kontaktni

hodnocení

1x

Záleží na okolnostech-při jaké příležitosti,kdy,kde a zač...

doplněno 29.05.14 11:56:

Tak to vypadá na přátelské objetí...

hodnocení

1x

Nikolko, vy teda musíte mít toho svého bývaleho, hodně hluboko pod kůží, že vás pohlazení po zádech, jako projev vstřícnosti a přátelství, takhle rozhodí. ;) Vyprdněte se na to. Je to jen gesto. Nepřemýšlejte! Neřešte! *hej*

nikolka22
hodnocení

Pohlazeni od byvaleho pritele, jsme kamaradi, pri louceni...

Také zdravím. Důležité je, zda Vám to bylo příjemné, či nikoliv. Pohlazení bych brala jako projev určité náklonnosti k Vám a víc bych se v tom nešťourala. Zda to Váš bývalý přítel myslel přátelsky, či intimně, ví jen on sám...

figurek*
hodnocení

0x

no já myslím, že objetí a rychlé pohlazení ženy po zadku je projev přátelský, takže pohlazení po zádech bude asi taky projev přátelský.

Stávalo se, že některá na mě potom zírala, ale s vyloženě odmítavou reakcí jsem se nesetkal.

nikolka22
29.05.14 13:18
hodnocení

:-D

betaraybill*
hodnocení

0x

brrr fuj nemám rád takové projevy

lidus*
hodnocení

0x

Nesnáším ty objímačky, líbačky na obě tváře, já moc nemusím ani podávání ruky. Stačí mi říct ahoj. Přátelé to o mě ví a respektují to.

nikolka22
hodnocení

Ja to s prateli taky nedelam... Opakuju, tohle je muj byvaly, takze kontakt mi neni neprijemny.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Nějaké doteky, pohlazení nebo objetí, občas to na mě některé ženy spáchají. Nemůžu říct, že by to nějak vadilo, ale snažím se být co nejméně překvapený. Pořád mě to mile překvapuje. Zvlášť, když jsou dotyčné mladší. Ne, nejsou to gerontofilky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]