Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s menstruací

Od: johulka* odpovědí: 8 změna:

Chci se zeptat mám velmi bolestivou a hodně silnou menstruaci. Pří které trpím kolabuji a omdlévám. Lékář mi zjistil i zvětšenou dělohu. Doktor mi doporučil nějaké hormonální injekce do bříška, že bych ji už neměla. Má někdo s tím zkušenosti. Mně hormony moc nedělají dobře. Zadržuji vodu a otékám. Děkuji za odpově´d

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tak takhle jsem to měla před dětmi. Šílené bolesti, omdlévala jsem, zvracela jsem, měla průjem, potila se. Nejbezpečnější bylo usnout, stočená do klubíčka. I ve škole na lavici jsem to sbalila. Po prvním dítěti to přešlo úplně. ;) Johulko, kolik máš roků? Hormonální antikoncepci ti lékař nenavrhnul? Ta má nejméně vedlejších příznaků. Menzes upraví a bolesti odstraní. Lituji tě, ještě dnes mám v paměti tu šílenou bolest. Drž se!

johulka*
hodnocení

Je mi 27 let a dvě děti a můj stav se zhoršuje. Navrhnul mi hormonální injekce,ale mně hormony nedělají dobře. Rozhodíi celé tělo.

A nemůžete to aspoň vyzkoušet? Hormonů je spousta. Já již skoro rok beru Proveru, na které jsem slyšela strašné věci (šílené akné, tloustnutí,...), a vypadá to, že se mi lepší akné, kterým trpím již od dospívání, rostou mi vlasy - husté a silné, vodu nezadržuji, váhu nenabírám... Alespoň bych to zkusila, když Vám injekce vyhovovat nebudou, můžete to řešit pak jinak.

Vyzkoušejte Malinové kapky od Dědka kořenáře, je to velmi účinný lektvar. Mluvím vážně.

dedekkorenar.cz/...

novysro.cz/...

limetka*
hodnocení

2x

Doktor by měl především najít příčinu potíží a tu pak řešit a ne zastavit menstruaci hormonálně. Silnou menstruaci můžete zmírnit bylinnými čaji z kontryhele a řebříčku a užíváním Ascorutinu. Na bolest by měl stačit Ibalgin - mám to dost podobně jako vy.

limetka*
hodnocení

1x

Těch hormonů je ale celá řada a ne všechny jsou stejně silné, možná by to mohly být i nějaké v tabletách - pokud k tomu doktorovi máte důvěru, zkuste to s ním ještě jednou probrat - většinou je více možných řešení. Pokud důvěru nemáte, zkuste to prokonzultovat s jiným doktorem.

hodnocení

0x

Určitě bych nejdřív vyzkoušela přírodní postupy. Už tu psali o kontryhelu, také jsem slyšela o příznivých uúčincích švédských kapek. Ty hormony bych opravdu nechala až na konec. Jinak mamka měla to stejné, ale po porodu ji to právě přešlo.

johulka*
hodnocení

děkuji ji moc všem za rády určitě to vyzkouším

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]