Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat mám velmi bolestivou a hodně silnou menstruaci. Pří které trpím kolabuji a omdlévám. Lékář mi zjistil i zvětšenou dělohu. Doktor mi doporučil nějaké hormonální injekce do bříška, že bych ji už neměla. Má někdo s tím zkušenosti. Mně hormony moc nedělají dobře. Zadržuji vodu a otékám. Děkuji za odpově´d
Tak takhle jsem to měla před dětmi. Šílené bolesti, omdlévala jsem, zvracela jsem, měla průjem, potila se. Nejbezpečnější bylo usnout, stočená do klubíčka. I ve škole na lavici jsem to sbalila. Po prvním dítěti to přešlo úplně. Johulko, kolik máš roků? Hormonální antikoncepci ti lékař nenavrhnul? Ta má nejméně vedlejších příznaků. Menzes upraví a bolesti odstraní. Lituji tě, ještě dnes mám v paměti tu šílenou bolest. Drž se!
Je mi 27 let a dvě děti a můj stav se zhoršuje. Navrhnul mi hormonální injekce,ale mně hormony nedělají dobře. Rozhodíi celé tělo.
A nemůžete to aspoň vyzkoušet? Hormonů je spousta. Já již skoro rok beru Proveru, na které jsem slyšela strašné věci (šílené akné, tloustnutí,...), a vypadá to, že se mi lepší akné, kterým trpím již od dospívání, rostou mi vlasy - husté a silné, vodu nezadržuji, váhu nenabírám... Alespoň bych to zkusila, když Vám injekce vyhovovat nebudou, můžete to řešit pak jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.