Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovlivní léky výsledky vyšetření?

Od: mases* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,tak za 14dní dostanu EKG holter (přenosné EKG) ale zajímá mě jestli léky které beru (Rytmonorm,Egilok 50,Godasal 100) nějak neovlivní výsedky EKG,mám srdeční arytmie takže beru léky které to tlumí takže si myslím že výsledky pak budou díky těm lékum nepravdivé nebo se pletu?,pro holtera si přijedu v 7:30 ráno,no a v 8 si beru léky :)

díky za názory

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na všechny Vaše dotazy by Vám měl odpovědět především Váš lékař...

S tím, že pravidelně užíváte léky, Vaši lékaři určitě počítají, a při vyhodnocování na to vezmou zřetel.

hodnocení

1x

Ta půlhodina nehraje roli.Ty léky vám nechají proto,aby poznali jak dalece vám pomáhají. Mám také arytmii a pokud mi prášky nezaberou,tak jdu na ty elekktrické výboje pro srovnání arytmie.

doplněno 28.05.14 08:41:

defibrilaci

,byl v nemocnici jeden pacient a je už Ok ,,srovnali mu ji.

mases*
hodnocení

jj do Homolky už jsem taky objednaný,prý mi tak za 2měsíce zavolají takže já to mám jasný :(

Neberete nic na ředění krve?

doplněno 28.05.14 09:39:

Omluva- Godasal ,,přehlédla jsem se

mases*
hodnocení

jj Godasal :)

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den, to je irelevantní. Záleží, s jakou arytmií konkrétně se léčíte. Pokud lékař bude potřebovat zjistit např., jak Vám srdíčko pracuje bez léků, tak Vám je vysadí, pokud mu to vadit nebude, tak Vám je nechá. Každopádně byste se měl/a vše dozvědět včas ;)

mases*
hodnocení

ok díky jen mě totiž zajímalo jestli nebude holter zbytečný když budu na prášcích,a přitom budu "nahrávat" data na kterých by teoreticky nebylo nic vidět díky těm práškum :)

lotus*
hodnocení

0x

Výsledky léky dle mého názoru určitě ovlivní. Ale s tím by lékaři měli počítat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]