Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na urýpaného člověka?

Od: rasty* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, mám problém s urýpaným člověkem, musím s ním pracovat a neskutečně mě štve. Nevadí mi takové to normální rýpání, třeba od jiných lidí, ale on už zachází fakt do extrému. Co s tím?

Začít rýpat taky? Když mu řeknu ať toho nechá začne ještě víc.

děkuju všem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

5x

Rasty, takového rejpala nejvíc naštvete, když ho budete ignorovat. On totiž vyhledává soupeře a čeká na odpověď. Pánové mají pravdu, ale já jsem se nikdy neprala. Tak bych ho klidně neslušně poslala hned poránu do ****** a potom už by byl pro mne vzduch. Někdy to sice člověk nevydrží, když sám není v pohodě. Takto jsem to praktikovala se sousedy. Jak říkal jeden moudrý kolega - je nejvíc potrestáš tím, když na ně budeš kašlat a usmívat se. ;)

hablina*
hodnocení

3x

Ignorovat, dělat, že neexistuje. Když jeho rýpání nebude mít odezvu, přestane ho to bavit.

hodnocení

2x

FACKA! V okamžiku, kdy jste sami! Facka! Doprovodit slovem RYPÁKU! A vůbec není podstatné, zda v tu chvíli rýpal. Jste-li žena, máte to jednodušší... Rozhodně nerýpat, nechcete se přece dostat ne jeho úroveň. Věřte tomu, že to funguje...

celp*
hodnocení

2x

Nešlo by třeba každé ráno dát mu přes hubu?Ale vážně,když nepomáhá rozumná domluva rozdělte se.Uvědomte si,že nic nemusíte.

hodnocení

2x

Sezente si ryc a az v kanclu bude co nejvice lidi, tak mu ho predevsemi podejte se slovy, kdyz mu to rypani tak jde, tak ze potrebujete doma zrypat zahradu. Ze s nim odpoledne pocitate. Pekne nahlas, aby to vsichni slyseli a videli...ono mu zklapne.

hodnocení

1x

Pošlete ho do prdele a to dvakrát a až to bude po páté a nedá si pokoj, tak mu střelte počuni. Jinak nedá pokoj. Jsou lidé, kteří potřebují důrazně naznačit, že je pohár naplněn. Do prdele ho klidně pošlete. Je to pro spoustu takových lidí ještě slušné slovo.

rasty*
hodnocení

Tak jo, zkusím ho ignorovat.

Dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]