Nejste přihlášen/a.
Přijde Vám normání, že pro člověka který má záchvat, nemůže dýchat brní ho hlava (s tím že brnění lavy pocituje už delší dobu, asi měsíc) a bolí ho břicho přijede záchranka akorát mu píchnou magnesium, vezmou do nemocnice, tam odeberou krev a udělají ekg a pošlou ho domů s tím že je vše v pohodě? akorát mu dají doporučení, aby si zašel na neurologii.
Já si myslím, že to jsou záchvaty úzkosti.. Ono to zní strašně blbě, já se omlouvám, ale tak mi to vypadá. psychologie.doktorka.cz/... V odborných článcích najdete více.
Měsíc mu brní hlava?, na co čekal? EKG mu natočili, krevní testy udělali a správně ho bez zjevných život ohrožujících výsledků, poslali domů s doporučením navštívit ambulanci neurologa. Neurolog ho může ambulantně poslat na magnetickou rezonanci, na EEG, CT, klidně mu může v případě potřeby ambulantně odebrat míšní mok a nevím co ještě. Jo, to mi příjde normální a jistě ho poučili aby v případě "záchvatu" volal opět ERZETU.
Zdravím, a co s ním mají dělat, když jsou všechny testy v pořádku? Brnění hlavy a poruchy dýchání mohou být od té úzkostné poruchy, co psala Babkazov, bolesní břicha taktéž. Potom to ale není nemoc těla, nýbrž nemoc v hlavě - a tu v nemocnici moc nevyřeší. To se pozná právě na té neurolce, může pomoci již zmíněné magnezko (známá lékárnice mi ho doporučila právě při zhoršeném dýchání vlivem námahy a při biozátěži z počasí).
Postižený si může také vyžádat CT hlavy, které by vyloučilo procesy na mozku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.