Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E-shop dodaci lhuta

Od: dejwis* odpovědí: 7 změna:

Zdravím
11.4 sem si objednal bundu z eshopu ale nepřišla mi ještě do dnes můžu odstoupit ze smlouvy? a nebo ještě mám počkat v emailu mi napsali že mají dodací lhůtu 3-21 dní ...ale také vlastní šicí dílnu kde si navrhují a šijí sami takže mám počítat s delší dobou? i když dodací lhutu porušili

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

2x

Zdravím.Tak dlouho čekat nemá cenu.Už je dávno po dodací lhůtě jakou preferují.Napsat jim,že od smlouvy odstupujete a že nic už došlého nepřebíráte,jelikož porušili smluvní pomínky.Basta.

bruk600*
hodnocení

0x

.. a co takhle jim napsat jak jsou právě na tom?

dejwis*
hodnocení

takže mám právo na to se akorát zeptat? nic víc?

anonym0

Jestli tu bundu uz nechcete, tak jim napiste, ze rusite objednavku z duvodu nedodrzeni dodaci lhuty a hotovo. I kdyby pak neco poslali, tak nic neprebirejte. Jestli o ni stale stojite, tak jim zavolejte nebo napiste.

hodnocení

0x

Váš dotaz má být směřován přímo k nim,nikoliv k nám ;)

buss
hodnocení

0x

Pokud jste si dal něco zhotovit, tak máte jistě smlouvu - Dílo. Jinak postupovat dle jejich podmínek, ptejte se jich, nebojte se, zde se to nevyřídí.

hodnocení

0x
Musíte vycházet z obchodních podmínek. Pokud jde o zakázkové šití, tak většinou chtějí zálohu na zhotovení a to na základě nějaké smlouvy o dílo.
Pokud jste jen objednal zboží, které Vám nedodali ve stanovené lhůtě a ani jste nic neplatil a bundu nechcete, tak jim napište tak, jak tu radí kolegové, že z důvodu porušení OP z jejich strany, odstupujete od smlouvy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]