Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Výroba chilli omáčky - legislativa

Od: louhovac odpovědí: 1 změna:

Ahoj,

chtěl bych vyrábět chilli omáčku, která se bude volně prodávat v maloobchodní síti. Nevíte, jak zjistím, jaké higienické normy se na mne budou vztahovat? Děkuji. :)

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

ben®
hodnocení

1x
avatar ben

Dobrý den, nepíšete nic o podmínkách výroby, jestli jen rozšiřujete sortiment, jestli máte zajištěn odbyt, jaké množství budete vyrábět, jestli jen tento jeden druh (a myslíte si, že Vás to uživí). Tak, toto bych řešil nejdříve a ty normy se na Vás budou vztahovat asi jako na každou potravinářskou výrobnu - tj. přísné. Záleží na tom, jak jste zkušený podnikatel nebo jestli to budete míchat v dílně nebo ve své kuchyni. Zdravím!

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]