Výroba chilli omáčky - legislativa

Od: Datum: 27.05.14 05:51 odpovědí: 1 změna: 27.05.14 12:25

Ahoj,

chtěl bych vyrábět chilli omáčku, která se bude volně prodávat v maloobchodní síti. Nevíte, jak zjistím, jaké higienické normy se na mne budou vztahovat? Děkuji. :)


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: ben®
Datum: 27.05.14 12:25
avatar

Dobrý den, nepíšete nic o podmínkách výroby, jestli jen rozšiřujete sortiment, jestli máte zajištěn odbyt, jaké množství budete vyrábět, jestli jen tento jeden druh (a myslíte si, že Vás to uživí). Tak, toto bych řešil nejdříve a ty normy se na Vás budou vztahovat asi jako na každou potravinářskou výrobnu - tj. přísné. Záleží na tom, jak jste zkušený podnikatel nebo jestli to budete míchat v dílně nebo ve své kuchyni. Zdravím!

Ohodnoceno: 1x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.