Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Qualification secondary: co to znamená?

Od: goro* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

když vidím někde u osobních údajů někoho: Qualification secondary nebo Qualification primary. Co to znamená, že má dotyčný za kvalifikaci?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Že je kvalifikace sekundární (méně podstatná) nebo primární (důležitá). Jinými slovy, že na něco ji až tak nepotřebujete (ale určitě se hodí, body při pohovoru z ní asi budou), a nebo, že je potřeba.

doplněno 26.05.14 18:52:

Omlouvám se, možná jsem se překoukla - u osobních údajů? To není u nabídek práce? Kdyžtak dodejte info...

goro*
hodnocení

Jsou to osobní údaje, vlastně inzeráty lidí, kteří poptávají práci, které pročítám. Je zde uvedeno vždy vlastně primary, secondary a university. Takže se mi to jeví, jako kdyby to bylo něco jako Zš nebo učňák. Druhá varianta střední škola a následně univerzita.

neo4440

Ano je to tak jak píšte.Zš,Sš,Vš

Ano, v tom případě primary bude ZŠ a secondary střední vzdělání. Akorát mne to trochu zaráží proto, že jako primary se většinou označuje pouze první stupeň. Nicméně to je hloupost :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]