Nejste přihlášen/a.
Dobý den.
Dokončila jsem si rekvalifikační kurz na pedikúru akreditovám MŠMT. Okolnosti s živnostenským listem a garantem mi nejsou cizí. Chtěla bych však začít pedikúru provozovat doma. Mám k dispozici jednu místnost v rodinnem domě. Ta se nachází na společné chodbě,hned za vstupními dveřmi. Chci se zeptat,jestli by to byl problém,nebo by vstup musel být oddělen od společných prostor. Poradíte?
0x
Takto začínala známá s pedikůrou - vstup uzavíratelný měla z chodbičky, kterou měli do bytu . Musela tam mít samostatné wc , vykachlíkováno do určité výšky dle norem , vaničky na nohy stále nevyhovovaly, nastrkala do toho spoustu peněz . Mně připadalo, že jí to chtěla hygiena co nejvíce ztížit. Vždy když něco předělala ,zas bylo špatně další...
Nejlepe kdybyste si pozvala domů něhoho, kdo se tím zabývá a ten by vám snad řekl.Přeji aby se vám to vydařilo ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.