Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co kolegyni k odchodu do důchodu?

Od: emm* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, má kolegyně z práce se příští týden loučí a odchází do důchodu. Koupili jsme kolektivní dárer, ale já ji měla opravdu ráda a řekla bych, že k ní mám lízko, ráda bych jí dala ještě něco za sebe. Co myslíte, že je vhodný dárek?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud jste ji měla tolik ráda,tak být Vámi,řešila bych to šperkem-zlatý řetízek třeba se srdíčkem :)Bude Vás mít "stále na očích."

doplněno 26.05.14 14:56:

Kdyby to na Vás bylo finančně moc,tak stříbrný ;)

hodnocení

1x

Koupila bych drobnost- třeba hrníček s věnováním, fotodárek, obrázek..

jmhad*
hodnocení

0x

Když se dává dar kolektivní,neměl už by být osobní. Pokud ale na tom trváte,tak něco užitečného,třeba Senior pas

hodnocení

0x

Já jsem kdysi dostala ododcházející kolegyně na památku hrnek z růžového porcelánu. Asi 7 let jsem ho měla vystavený ve škafu, ale jednou jsem se jaksi rozhodla, že přestože byl asi dost drahý, mám plné zuby toho, jak z něho 2x za rok utírám prach. Vytáhla jsem ho a teď ho mám v práci a vařím si do něho kafe. Pokaždé, tedy 2x denně, si na bývalou kolegyni vzpomenu, když ten hrníček vezmu do ruky. Možná by nebyl od věci osobní dárek takovéhoto typu, něco, co se denně používá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]