Nejste přihlášen/a.
Ahojte tak jsem odjehloval železný díly a dneska jsem v oku objevil železnou pilinu. Prostě takový fakt malý objekt zkoušel jsem ZO dostat ven ale nejde to nachází se na ty bílý části oka ( tes si fakt nevzpomenu jak se to jmenuje. Okolo je to červený. Me to problémy nedělá ( necitim, neboli) Myslíte ze mám zajít k ocnimu? Diky
doplněno 26.05.14 10:39: Tak sponečku mi vyndala napsala mast a to je vše. Díky![:) :)]()
doplněno 26.05.14 10:39: Tak sponečku mi vyndala napsala mast a to je vše. Díky
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Určitě a to co nejdříve! Není proč váhat! A sestřičce řekněte, vezmou vás co nejdříve.
Táta, ze skoro neviditelné šponečky v kůži měl otravu krve. Kdo neviděl, neuvěří. Běžte ihned!
Jojo, otrava krve! Železné špony docela často z kůže vytahoval, ale ta maličká vidět nebyla a byla hluboko. Na ruce, z vnitřní strany se mu udělaly dva modré pruhy. A už ležel ve špitále!
ellhonza*
Myslíte že mužů zajít do jiný než "domácí" nemocnice? Nemám žádnou kartičku ani OP jsem zrovna ve škole.
erikch*
Flexe,bruska atd.znamená pro kohokoli kdo s tím dela-vzit ochranné brýle...pravda většina si je bere az po takovéto zkušenosti(stejné jako já) a to tahání spony,piliny apod. jehlou z bēlma(tak se jmenuje to "bílý") je opravdu moc fajn a prima zážitek... i tak ale okamžité na oční...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]