Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový dotaz... s partnerem bychom rádi při milování vyzkoušeli polohu, kdy já bych byla nahoře, konkrétně partnera tato poloha velmi láká, já z ní mám ale obavy, protože vůbec nevím jak na to a za prvé se bojím abych mu nějak neublížila a za druhé jsem vyšší než on, takže nevím moc ani jak na to technicky. nevíte kde bych k tomu třeba mohla najít víc informací (nevím jak moc je v tomto ohledu poradte.cz konzervativní). budu ráda za tipy, děkuji !
Zajimave, k cemu vsemu potrebuji lide navody a prirucky.
Zachvili budou potreba navody snad i na drbani se za uchem.
jeden by nevěřil, že jsou lidi, kteří si někde přečtou, že milostná příprava má trvat deset minut, tak těch deset minut kontrolují podle budíku.
Promiňte, ale ono je někdy skutečně lepší mozek vypnout a nechat fungovat ty spolehlivé pravěké pudy.
Položte ho na záda, sedněte na něj, vezměte ho do ruky, namažte nějakým lubrikantem, zaveďte si ho tam sama, jak je libo.
Milá Jetotak.
Poznavejte se, zkousejte, vleže, vestoje, zepředu nebo zezadu.
Proč hned navody a příručky?
Ne všechno se dá presně nalinkovat.
Partnerovi jistě neublizite...
A pokud přece chcete něco nastudovat, v každém filmu pro "dospělé" najdete všechny mozne i nemozne polohy.
doplněno 25.05.14 21:04:Pokud vás to nějak potesi, nam to taky nejde.
Vubec tuto nejak nepraktikujeme, pro me to nic nepřináší, rozumime si a uprimne, nevim kam s očima
Ale trénujte, buďto to půjde, nebo budete také preferovat jine polohy.
Já bych řekla, že spíše než napodobovat, co někde uvidíte (to se nemusí hned podařit), bude lepší hledat a zkoušet, co Vám oběma bude vyhovovat. Pak hledáte společně a rozpaky by se dostavit nemusely.
Není to nic moc, nepohodlné pro oba a vizuální přínos rozhodně nepřevýší...jak to říct slušně...mnohem nižší fyzický plezír. Vyzkoušejte a partner změní názor.
Můžete být buď přímo kolmo nebo i v lehkém záklonu a řídit si všechno sama, nebo ležet horní polovinou těla na partnerovi a spolupracovat spolu, případně se jen nadzvednout pár centimetrů do vzduchu a nechat všechno na něm (v tom případě to pak už není tolik pohyb nahoru dolů od podložky, jako spíš k nohám a k břichu, rovnoběžně s tělem).
Jestli ho vestoje nepřevyšujete o celou hlavu, mělo by vám to pořád vycházet nějak rozumně, tváří v tvář, případně hlavu nad rameno a uši vedle sebe. Když budete svisle, je to samozřejmě fuk.
S váhou si vůbec nedělejte starosti, přece něco vydrží. A vy taky. Vy sedíte na něm, příště bude sedět on vám zezadu na stehnech, jindy se o vás taky opře polovinou váhy o břicho a prsa, nebo vám bude tlačit nohy nahoru.. můžete si mu sednout na hrudník a nad krk.. dokud někde netlačej klouby mezi žebra, tak je to dobrý
Jinak mi tahle pozice přijde tak nějak všestranně nejjednodušší a nejsnazší. Prožitkem tomu rozhodně nic nechybí, spíš naopak
S očima do očí. Nebo zavřít :D
Kdosi tu napsal .:"...není to nicmoc... " No, nevím, je mnoho žen, které právě při této poloze zažívají největší orgasmus. Je to dáno tím, že si ony samy mohou určovat rychlost, hloubku, sklon... Chlap má volné ruce, může ženu hladit po prsou, bocích...
Jo, k tomu bych dodal ještě to, že když se slečně podaří dosáhnout orgasmu jen někdy nebo jen některými způsoby, může ji partner klidně vyzvat, ať si nasedne a přivede se k orgasmu sama - aby prováděla to, co je jí nejpříjemnější. Pak se to dá "okoukat" a společně na tom zapracovat, aby to šlo líp a líp
(V podstatě ho sama "naučí", jak ji udělat. Stejně tak třeba prsty nebo jinými způsoby, ale chce to trochu otevřenosti, pohody a humoru. Nebo si navzájem tisknout zápěstí přesně podle toho, jak je to v danou chvíli příjemné, i náhodná vteřinová změna, která "byla super", se pak dá zopakovat. Ale to už se asi tématu vůbec netýká.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.