Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pravomoce Mudr. absolventa

Od: zavinac® odpovědí: 3 změna:

Jaké má pravomoce MUDr.absolvent,,,který již pracuje v nemocnici a vypisuje recepty a mění léčbu...díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Komu říkáte mudr. absolvent? Jako čerstvě dostudovaný lékař? Nevím, jak je to podle zákonů, ale myslím, že se to od praxe nebude lišit. V té sekundář dělá úplně všechno, slouží služby sám (bez dohledu) a nemá žádnou úlevu. Tudíž sám nastavuje léčbu a všechno kolem.

zkusenymudr
hodnocení

0x

Každý lékař bez atestace musí pracovat pod dozorem školitele. Většinou pracuje samostatně a má možnost se kdykoliv zeptat a poradit se zkušenějším kolegou. Na ambulanci v první linii už nějaký ty zkušenosti mít musí.

hodnocení

Děkuji,,tohle jsem potřebovala vědět.Jelikož mi napsal recept a změnu léky tak jsem koukla na jeho jméno a má tam napsáno MUDr.absolvent,,,nevěděla jsem ,co si mohu představit ,,,děkuji vám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]