Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění tetování - laser?

Od: tobymezajimalo odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, předem chci abyste se vyhli hloupým komentářům a šli k věci ( vím že je to moje hloupost) ..mám tetování na lýtku 10x15 cm s trochou červené barvy...které mě omrzelo/nelíbí/obtěžujemě.

Má tu někdo zkušenost s laserovým odstraňováním? Kolik bylo třeba sezení než vaše tetování zmizelo? A kolik vás to stálo? O cover-upu neuvažuji..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sonyboj*
hodnocení

0x

Tak na tohle asi bude potřeba kontaktovat nějaké specializované pracoviště, kterých tu asi moc nebude. Znám spoustu lidí, co si nechali tetování předělat, znám i pár tattérů, ale od nikoho jsem zatím neslyšel, že by s tím měl zkušennost. Já to viděl jen v TV a vypadalo to docela ošklivě. Říkali tam, že i po odstranění laserem zůstávají "jizvy" . Mechanické vybroušení stávalo před lety cca 200kč za centimetr čtvereční. To mám od člověka, co si nechával odstranit kérku z vojny. Jinak bohužel, nemohu sloužit.

suny
hodnocení

0x
Já si teď jedno tetování nechávám odstraňovat a můžu říct, že to není ani levná ani příjemná záležitost.. už jsem byla na 4 zákrocích laserem a ještě ani z půlky nezmizelo.
dsfd
hodnocení

Opravdu? Jak je velké a staré a kam stím chodíte na odstraňování?

sonyboj*

Taky bych se rád přiučil a vyplnil mezery ve vzdělání. Já svoje tetování mám rád a za nic bych je nedal, a do budoucna plánuju další. Ale všechno okolo toho mě zajímá. Tím pádem i zkušennosti s odstraňováním ;)

suny

Mám ho tři roky, jaksi se nepovedlo podle mých představ. Naštěstí je jen černobílé, barevné odstíny jdou prý pryč hůř. Ale zase jestli máte to tetování už dýl a je vybledlé, tak o to rychleji by to šlo. Jezdím do laserového centra do Plzně, nevím jestli můžu napsat název. Zatím to vypadá, že jizva po odstaňování nezůstane a barva opravdu postupně mizí, i když ne tak rychle jak jsem si představovala..

tobymezajimalo
hodnocení

Mám ho asi rok :( ...laser kterým vám to dělají je nějaký velký nebo ten malý přenosný(který používá většina lidí) a kolik platíte za zákrok?

suny

Řekla bych že ten velký, ale vzhledem k tomu že jsem jinej neviděla a nemůžu porovnat, tak odpovědět nedokážu :) jinak platím 1800 za jeden zákrok, trvá to cca 10 min.

efina
hodnocení

0x

No já chodim na odstraňování takovym tim laserem ale tim většim.Byla sem zatim 4 x a jsem celkem spokojená.Platim vždycky kolem 1300.Dojíždimn na Prahu 1 do Beauty Pro.

Odstranění tetování - laser?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]