Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěla bych si začít dělat autoškolu (sk. B), ale na konic roku mě moje doktorka (dětská, ale loni ještě tvrdila, že má pacienty do 26 let) vyřadila z evidence, od té doby nikde registrovaná nejsu. Chtěla bych se zeptat, zda mi nový lékař může razítko dát hned při vstupní prohlídce (tj. bez výpisu z karty) nebo musím počkat až bude kartu mít. Případně, zda mi může razídko ještě dát stará lékařka.
K lékařce, kterou jsem si našla jsem volala v týdnu dvakrát a nikdo mi to nebral.
Druhou otázkou je - jak často můžu změnit praktického lékaře? Na podzim se budu stěhovat do jiného města, takže to budu mít z ruky. Na druhou stranu - pokud se dá lékař dá změnit, tak si teď nemusím moc lékat hlavu s výběrem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.