Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je KSČM v současné vládě?

Od: anzionka® odpovědí: 18 změna:

Viz název otázky. Já tvrdím, že ne. Ale někdo jiný, tvrdí že ano a snaží se mi namluvit, že nemám pravdu. Je tam nebo ne? Podle mě si ten dotyčný(a) plete vládu s poslaneckou sněmovnou. A ještě se mi snaží namluvit, že nemám pravdu. Anzionka.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, KSČM ve vládě není - to už zde bylo zodpovězeno. Že by tam ráda v budoucnu byla je věc jiná. Toho dotyčného se zeptejte, kde k této informaci přišel a jestli chodí volit, když má takový "přehled" a je tak občansky a rozumově vyspělý. Nebo ho rovnou pošlete do . . Zdravím!

doplněno 23.05.14 23:09:

Pokud chcete dotyčného trochu podusit, tak Vám může jmenovat ministry za KSČM - a bude tam, kam jste ho už jednou poslala.

doplněno 23.05.14 23:29:

No, podle vztahu k dotyčné osobě bych volil slova odporu, zatracení, posměchu a jasného nesouhlasu. Ale, já bych ho (ji) asi poslal do té . . . I tolerance má své meze a u omezeného člověka není důvod ztracet čas s argumenty a je třeba ho poslat na tu cestu do řiti. A další možnost je ignorace a opustit středem nepřínosnou diskuzi.

hodnocení

Beníku, na můj argument, že ve vládě přece nesedí ani jeden ministr za KSČM ten dotyčný(á), přešla pouhým mlčením a tím, že on (ona) prostě pravdu, že neznalost neomlouvá a že mně přece nic dokazovat nebude, když jsem ho (ji) požádala o důkaz, kromě jejího slova, že KSČM je ve vládě. Jako neřešila bych takovou blbost, ale tohle mě fakt nasr...o!

Proč se s takovým ignorantem vůbec dohadujete?

hodnocení

A víte, že ani nevím?

humbucker*

Ahoj. Anzionko, tohle už spíš zavání masochismem. S některýma blbama se o některých věcech opakovaně debatit prostě nedá. Tí se misejí jen poslat do patřičných mezí. Většinou mezi půlky. V našem státě se stala zásadní chyba, že se tu nedekomunizovalo. V německu tomu říkali denacifikace. Ale asi to fakt nešlo, když ten převrat v 89 provedli KSČmani sami. A začali škodit a škodit a škodí dosud.A estébáckej soudruh V.Klaus je největší Éro.

sonyboj*
hodnocení

2x

Já bych tohle asi nijak neřešil. Spíš bych viděl jako průser to, že komoušové stále ještě legálně existujou. Měli být zakázáni stejně jako náckové.

Myslíte ty nácky, co propagují Pinocheta nebo Banderu?

sonyboj*

Není to jedno? Fundamentalismus jakéhokoliv směru je škodlivý ;)

hodnocení

1x

O podobnych blbostech se hadaji lide v noci v hospode po desatem pivu.

Ze Ty pises primo od vycepu...

hodnocení

Axus, přiznám se bez mučení, že když jsem se já hádala, tak jsem měla v sobě dvě a půl sklenky bílýho. Ale protistrana byla střízlivá, ale moc jí to nepomohlo. Jako já i s nějakou kapkou alkoholu v krvi vím, že prostě KSČM není ve vládě. A tím to končí.

pacourek*
hodnocení

0x

Dnes už ne ,ale v minulosti bývalí komunisté opravdu byli (např pan Nečas )

doplněno 23.05.14 22:34:

Strana je vždy v opozici

@pacourek: Omyl, v KSČ byli Babiš a Mládek. Pro úplnost dodávám, že i prezident Zeman.

doplněno 26.05.14 20:43:

Jo a @pacourek, kde jste vzal ten nesmysl, že Nečas byl v KSČ?

hodnocení

Nemyslím bývalé komunisty, ale stranu jako takovou.

jendad

Komunsti jsou od 89 v opozici v parlamentě

hodnocení

A jak to dámy a pánové jak tedy tomu dotyčnému (né) dokázat, že ze mně dělá debila, s prominutím. Odkaz cs.wikipedia.org/... na něho (ni) jaksi nezabírá!

iz*

Spíše než parlament s vládou si možná Váš známý plete vládu s "krajskými vládami. V některých krajích jsou členové KSČM ve vedení úřadů ...

Nevěří-li Vám, ať se přeptá na úřadu vlády.

hodnocení

Ivzez, jako štve mě to, páč mi ještě říká, že neznalost neomlouvá. A když si člověk stojí za svým, tak z něho dělá blbečka. A když se ho (jí) zeptám na rozdíl mezi vládou a poslaneckou sněmovnou (ať tedy víme, na čem jsme), tak mi odvětí ve smyslu, že mi nic říkat nemusí, že na to mám já přece ty své chytré odkazy.

A co tahle stránka.

Ať vám tam ta chytrá slepice najde KSČM. Případně podá jiný věrohodný důkaz, kromě jejího přesvědčení.

A pokud vy mluvíte o KSČM, ale ona se vás snaží nachytat na tom, že komunisti jsou ve vládě pořád, jen v jiných stranách, tak bych s ní asi na toto téma více nediskutoval a poslal ji do míst kam slunce nesvítí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]