Nejste přihlášen/a.
Když už tě bolí, tak to znamená, že je zasažený nerv. Ten se bude muset odstranit, a vyčistit kořenový kanálek, to může stát až 700,- za jeden kanálek, stolička jich může mít i 5. No a potom plomba, kompozitová je tak do 1500,- , amalgámová, černá, je zpravidla zdarma (na pojištovnu).
Kdybys šel hned, dokud to ještě nebolelo, tak sis mohl ušetřit za čištění těch kanálků.
Nestraš se tu na poradně. Každý měl jiný problém a automaticky to nemusí být takové u tebe.
Já si vylomil kousek z dvojky a taky s tím chodil cca 10 měsíců. Na zkus to asi měsíc bolestivě štíplo a teplé horné bylo OK, jen na tlak citlivé. Pak se to otupilo. Dostal jsem jen fotokompozit za 700kč a drží to fest.
Kdyby jsi přišel včas a úlomek měl transportován ve slinách či mléce, tak je to ideálnější, prootože ti přilepí ten.
Hlavně tam běž. Trhání je daleko větší bolest.
S těmi plombami v předních zubech je to vůbec zajímavé. Moje bývalá zubařka říkala, že 1 a 2 hradí pojišťovna. Nynější zubař mi tvrdí, že je to nesmysl. Za "nejlevnější" bílou plombu v přední dvojce jsem dala 1.5OO,-Kč. Takže až do konce měsíce nesmím vůbec nic koupit, nechala jsem tam poslední peníze na jídlo a ostatní potřeby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.