Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stříbrné kapesni hodinky Ancer z r.1917

Od: ludek* odpovědí: 7 změna:
Prosím poradí mi nekdo a řekne mi něco k mim kapesnim hodinkám stříbrné dvoupláštové kapesni hodinky Ancer de Precision Primator swiss made z roku 1917. Jsou s 15 kameny. Zajimalo by me zdali maji nějákou cenu připadně jakou. Diky
Stříbrné kapesni hodinky Ancer z r.1917
Stříbrné kapesni hodinky Ancer z r.1917 #2
Stříbrné kapesni hodinky Ancer z r.1917 #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

betaraybill*
hodnocení

0x

Že jsou starší o pár dní než když jste založil předchozí téma? Co chcete slyšet? Jsou mechanické :) Jsou poškozené. Najděte antikvariát či někoho kdo se tím zabývá

cobrak*

*palec* Taky to nechápu :-D

doplněno 23.05.14 17:03:

Dobrý den, nechápu, proč zde píšete uraženě a agesivně, ale je to Váš svobodný projev slova. Stejně jako já říkám, že nechápu, proč píšete opakovaně stejnou otázku. Pokud Vám na ni nikdo nereagoval, tak tu prostě nikdo takový, kdo by tomu rozuměl, není a musíte se obrátit jinam. Nejsme nějaké fórum, kde je několik diskuzních vláken na jednu stejnou věc od jednoho člověka. Pokud jste chtěl doplnit fotografie, měl jste původní otázku doplnit a ne zavádět novou. Tak příště ;)

ludek*
hodnocení

Patrně vám oběma uniklo že jsem v druhdém tématu dal lépe rozeznatelné fotografie. Chce to více všímavosti než tak laciné ironie pánové. Poškozen je trochu první plašt a ten jde za cca 300 kč vyplatovat k nepoznání. Kvůli tomu jsem žádal o radu zdali to má nebo nmá cenu nechávat opravit. A za to že jste mi prozradil že jsou o dva dny starší vám "děkuji" je hned poznat vaše inteligence samozřejme to platí i pro toho nechápavého pána v druhé odpovědi.
výtka
Upozornění od sys hejkal 23. 05. 2014 04:38:49
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick.

pane B.

Vaše otázka zněla ...poradí mi nekdo a řekne mi něco k mim kapesnim hodinkám...
Zajimalo by me zdali maji nějákou cenu připadně jakou.

Něco k vaším hodinkám jste se dozvěděl... to jste napadl a potom přidal upřesnění Kvůli tomu jsem žádal o radu zdali to má nebo nmá cenu nechávat opravit. Patrně Vám to uniklo.

Arogance Vám nepomůže. Jen proti sobě popudíte. Třeba i tím Vaším vyjádřením ... je hned poznat Vaše inteligence...

A když už jste u té všímavosti, porovnejte nápis na hodinkách a název, který jste jim v otázkách dal...

K otázce samé: Podle těch 10 "ocenění"na vnitřním plášti hodinek hodinky nějakou hodnotu mít mohou.. Třeba jen ten strojek by nějaký fachman hodinář odkoupil na náhradní díly...

Zkuste je nabídnout třeba na annonce.cz/... nebo zaslat dotazy na jiná fóra podobného starožitného zaměření...

Bude to jistější, než se obracet na nechápavé ironiky na této poradně...

Pěkný den!

Patrně vám uniklo, že je zde zakázáno pokládat stejnou otázku víckrát po sobě. Viz pravidlo poradny Z6

Stačilo vložit obrázky do původní otázky např. jako odpověď " Přidávám zde kvalitnější foto" a nemusel jste číst laciné ironické odpovědi od pravidel znalých rádců.

ludek*
hodnocení

Uračitdě mate pavdu co se týká mého vyjadřováni. Jinak vám moc děkuji za odpověd. S pozdravem luděk.

hudzimir
hodnocení

0x

U těchto věcí více než na čemkoliv jiném záleží na stavu. Můžete mít sebevzácnější věc, ale pokud bude nekompletní či poškozená, cena jde rázem tak na 5-10%. Navíc tyhle hodinky jsou spíš slabší průměr. Cenu těchto hodinek bych viděl tak kolem tisícikoruny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]