Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, stalo se mi včera něco poněkud zvláštního.. Nevím jak je to možné ale v noci jsem si povídala s přítelem, normálně jsem mu odpovídala na otázky, ale ráno jsem se probudila a absolutně si nic nepamatuji. Je možné ze spaní komunikovat?
Vím, že při mluvení ze spaní se většinou mumlá a povídá se jedno slovo přes druhé, ale mluvit plynule a odpovídat?
Třeba se to někomu už také stalo
Děkuji
Opravdu? co se stalo vám konkrétně? Docela mi to vyděsilo..Když se s někym bavíte ve 3 ráno a druhej den nic nevíte a přítel na vás kouká jak na blázna
Proč ne. Jste v polospánku, normálně se bavíte a pak rozhovor zaspíte a nic si nepamatujete. Normál. Co tohle: Momentálně se válím doma s angínou (co taky, když je venku hezky) a manželku jsem požádal, aby mě zavolala, abych nezaspal dobu na prášek. Vzbudím se, naštěstí včas,a říkám si, že na mě zapomněla. Jenže v mobilu přijatý hovor, doba hovoru skoro pět minut a já nic nevím. Mluvil jsem prý plynule. Bylo to včera.
Jojo - moje ženská to dělá vcelku běžně, někdy se vrátím pozdě v noci, jdu do pelechu, maželka se mnou prohodí pár vět - a ráno hrozný údiv - Já že jsem s tebou mluvila? To není možný, o ničem nevím...
Je to možné. moje přítelkyně si semnou ze spaní občas povídá. A to tak dokonale, že jsem na začátku vztahu nepoznal, že spí. Tehdy mě jen občas znepokojilo, když byla odpověď sice lehce mimo téma, ale považoval jsem to jen za nepozornost. Po letech praxe už to poznám. Ne podle srozumitelnosti odpovědí, ta je normální, ale podle témat, o kterých se semnou baví a která ji normálně moc nezajímají (technika, elektrika...) .
Většinou se to stává při usínání, ale někdy třeba i při večerním sledování televize.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.