Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaka je dan pri vydelku 4000kc hrubeho na HPP

Od: tempra* odpovědí: 5 změna:

Muzete mi prosim nekdo rici jaka se strhava dan pri vydelku 4000kc pri HPP a jsem invalida 2 stupne. a je to prace na 4 hodiny.Dekuju vsem za odpoved

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Koukněte na tuto stránku:

vypocet.cz/...

tempra*
hodnocení

Dekuji pekne:)

artik*
hodnocení

0x

jestli si dobře pamatuju , tak se žádná daň neplatí , jen zdravotní a soc.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Máte-li podepsané daňové prohlášení, žádná daňová záloha Vám nevznikne, pokryje ji základní odpočet na poplatníka a odpočet na invaliditu (odpočet na poplatníka 2.070,-, na invaliditu 210 ,- kč měsíčně).

V případě, že nemáte podepsané daňové prohlášení, daň činí 15% ze superhrubé mzdy. Z hrubého výdělku 4.000 mě tedy vyšla daň 804,- Kč.

iz*
hodnocení

0x

Upřesnění: Nejde o daňové prohlášení, nýbrž o prohlášení k dani.

Prohlášení k dani můžete mít podepsáno vždy jenom u jednoho zaměstnavatele (i v případě, že byste souběžně pracoval pro dva nebo více zaměstnavatelů).

Z výdělku/odměny do 5.000 Kč se v případě nepodepsaného prohlášení k dani odvádí srážková daň, kterou by Vám už nikdy nikdo nevrátil. Vyplatí se tedy prohlášení u zaměstnavatele podepsat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]