Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osvč+práce v Rakousku

Od: allesgute odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.Prosím chci se zeptat zda je možné zde u nás být veden jako OSVČ + pracovat jako "zaměstnanec" v Rakousku.Ted tedy jednošuji.Jezdím občas v pracovat do Rakouska vždy tak na 7 měsíců.Momentálně jsem doma jako OSVČ do Rakouska jsem letos neplánoval.Nyni ale opět volali z Rakouska zda nemohu opět tak na 6 měsíců dorazit...

Já bych ale potřeboval u nás zůstat jako OSVČ + být půl roku jako zaměstnanec v Rakousku.Je to tak možné? nebo musím jako OSVČ skončit? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Ano, můžete být OSVČ a zároveň pracovat. Ať tady v Čechách nebo v Rakousku.

allesgute
hodnocení

Děkuji.Beru věc tedy jako že to jde.Ale jak to bude ze soc.a zdravotním.Nebo musí být nějaké "zaměstnání" jako hlavní? Dřív jsem se tady jako zaměstnanec odhlásil ze soc.a zdrav. a hradil mi to zaměstnavatel V Rakousku.A pak zase naopak.Ted tedy jako OSVČ budu a musím platil dál soc/zdrav tady? A bude za mě hrazeno i v Rakousku. Je to vlastně 2X trochu zbytečné...Nebo to jinak prostě v mém případě nejde?

Děkuji

hodnocení

0x
Mozna zkuste na okresnim ci krajskem uradu prace oddeleni Eures...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]