Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Menstruace - sójové jogurty

Od: marcia* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, na některých internetových stánkách jsem četla, že sójové jogurty vyvolávají menstuaci. Jinde jsem ale zase našla, že sója je nezdravá a může porušit menstruační cyklus. Co je pravda? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

tak to jsem nikdy neslyšela ani nečetla

tereza*
hodnocení

0x

Dobry den, jim sojove jogurty nebo jine produkty obsahujici sojovou bilkovinu cca jednou tydne uz nekolik let. Zadny vliv na muj menstruacni cyklus nepozoruji. Obecne u clanku o vyzive doporucuji zkontrolovat duveryhodnost zdroje informaci a pamatovat na nutnost neustaleho aktualizovani doporuceni na zaklade poznatku vedeckych studii. Ona totiz i ta oficialni doporuceni nemusi byt aktualni. Pekne to ilustruje tento clanek: annajermarova.cz/... Pekny den, Tereza

fido*
hodnocení

0x

Nemám moc času, učení je stráááááně moc, ale když si dám 5 min pauzu tak kouknu na poradte. tento dotaz mě pobavil a tak se připojím. Berte to s nadsázkou a humorem.

.

Dámy těžce s Vámi musím nesouhlasit ! Po mnohaletých zkušenostech je celkem prokazatelné, že ty sojové jogurty opravdu vyvolávají menstruaci, ale je to trochu upravené.

.

Po snězení jogurtu musíte ještě s plnou pusou se 2x plácnout do hýždí a ( to je teď důležité) čelo přitisknout na chladné okenní sklo ( zde je logické, že to provozujte hlavně z rána, když jsou skla chladná), a to na dobu minimálně 1 minuty.

.

Zaručuje to menstruační cyklus většinou pravidelný, 1x za 28 dní a nefunguje to v době těhotenství. Nebo myslíte, že to nefunguje?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]