Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na některých internetových stánkách jsem četla, že sójové jogurty vyvolávají menstuaci. Jinde jsem ale zase našla, že sója je nezdravá a může porušit menstruační cyklus. Co je pravda? Děkuji
Dobry den, jim sojove jogurty nebo jine produkty obsahujici sojovou bilkovinu cca jednou tydne uz nekolik let. Zadny vliv na muj menstruacni cyklus nepozoruji. Obecne u clanku o vyzive doporucuji zkontrolovat duveryhodnost zdroje informaci a pamatovat na nutnost neustaleho aktualizovani doporuceni na zaklade poznatku vedeckych studii. Ona totiz i ta oficialni doporuceni nemusi byt aktualni. Pekne to ilustruje tento clanek: annajermarova.cz/... Pekny den, Tereza
Nemám moc času, učení je stráááááně moc, ale když si dám 5 min pauzu tak kouknu na poradte. tento dotaz mě pobavil a tak se připojím. Berte to s nadsázkou a humorem.
.
Dámy těžce s Vámi musím nesouhlasit ! Po mnohaletých zkušenostech je celkem prokazatelné, že ty sojové jogurty opravdu vyvolávají menstruaci, ale je to trochu upravené.
.
Po snězení jogurtu musíte ještě s plnou pusou se 2x plácnout do hýždí a ( to je teď důležité) čelo přitisknout na chladné okenní sklo ( zde je logické, že to provozujte hlavně z rána, když jsou skla chladná), a to na dobu minimálně 1 minuty.
.
Zaručuje to menstruační cyklus většinou pravidelný, 1x za 28 dní a nefunguje to v době těhotenství. Nebo myslíte, že to nefunguje?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.