Nejste přihlášen/a.
Přeji všem krásný den,
už je to týden co mě bolí zub(6 vlevo dole).Ten zub je mrtvý,cca před půl rokem mi tam dávala zubařka čepy a zub uzavřela.Minulý týden jsem musela na pohotovost s obrovskou bolestí na skus.V pondělí mi řekli že to dělá všechno 5 vlevo dole.Zub mám vyvrtaný,vložila mi tam látku na umrtvení nervu.Tu 6 mi v to pondělí otevřela, vyčistila kanálky a nechala do druhého dne otevřené,co to udělá.Do rána(úterka)mi okolo té šestky otekla dásen a teče my z toho hnis.Doktorka řekla že je to dobře,vyčistila kanálky u 6a uzavřela s tím,že tam mám dezinfekční vložku,která tam musí zůstat 10dní.
Je pravda že největší bolesti jsou pryč,ale na vnitřní straně dásně mi zůstala né malá boule,která do dnešního rána ztvrdla a bolí mě už i jazyk,a při polknutí v krku.Jen na té levé straně.Mám pocit jako by celá ta levá strana nebyla moje,nebo jako by byla umrtvená injekcí od zubaře.Prosím nemáte někdo zkušenost,nebo radu co pomáhá?Jen ještě dodám že zubařka to vše ví,ale prý mám přijít až 4.6.že dřív s tím nic dělat nemůže.Děkuji za rady.
No a antibiotika vám nepředepsali? Protože vám to může vlést podle mě až na uzliny. Jinak ja měla něco odbodného, ale ne tka zavažného jako vy a taky jsem to řešila, že jsme to propichovala, ale není to taky doporučení, jen konstatování (mě to nijak závažně nebolelo, ani jsme neměla nic se zuby)
Dobrý den.
I doktor se může mýlit.Zajděte si k jinému lékaři a vyličte mu co máte.Jestli bude souhlasit s Vaší zubařkou -musíte vydržet.Nebo Vám to "opraví" a bude Vám lépe
Tak jsem se snažila celý den spojit s doktorkou,protože mám 37,5 zvýšenou teplotu a už mě bolí celé tělo,svaly klouba prostě vše.Ale ohužel jsem se nedovolala.Tak ted nevím,neznáte nějaký kontakt třebe na doktora co by mi poradil co dělat?Mmám docela strach aby nebylo na něco pozdě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.