Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výše výdělku, zápočtový list - lhůta

Od: bohous23* odpovědí: 5 změna:

Dobré poledne.

Mám následující problém.

Jsem na UP, kde po mně chtějí potvrzení o výši výdělku. Potíž je v tom , že od bývalého zaměstnavatele mám pouze zápočtový list. Nic víc.

Smlouvu jsem měl na dobu určitou do 28.3.2014, od 26.3. v pracovní neschopnosti, od 1.4. bez práce.

Asi 4.4. jsem si byl pro zápočtový list , kdy mi bylo řečeno že zbytek pošlou. Samozřejmě nic nepřišlo. Další urgence 2.5. ,což mi bylo zase řečeno že to zašlou.

A ještě jsem zapoměl, požaduji ještě zápočtový list za srpen 2013.

Co mám dělat, jak se bránit?

Děkuji za pomoc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vypadá to, že vám od zaměstnavatele/ů chybí Potvrzení zaměstn/... Vytiskěnte si a domluvte si schůzku s mzdovou účetní (či s osobou která měla na starosti výplaty) nebo za ní zajděte osobně, ať vám to vyplní. Prostě řekněte, že bez papíru neodejdete. Snad by mohlo pomoci...

Co se týče potvrzení za srpen 2013 - konkrétně potřebujete potrzení o zaměstnání (dříve zápočtový list) či potvrzení z odkazu? Nebo oboje? Zajděte si za zaměstnavatelem - nejlépe personální či mzdové oddělení. Tam by vám měli všechna potvrzení dát

doplněno 20.05.14 11:45:

ach jo - špatně se mi zkopíroval odkaz, zde správně: Potvrzení zaměstn/...

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Zápočtový list máte ,ten je za všechny dny, měsíce ,roky co jste tam pracoval.Řekněte na ÚP,že výši výdělku nemůžete od zaměstnavatele nijak dostat.Oni si ho vyžádají samy.Ale taky jim nemusí vyhovět jako vám:)

bohous23*
hodnocení

Děkuji všem.

iz*
hodnocení

0x

Nemoc už skončila nebo ještě trvá? Nečeká zaměstnavatel na ukončení DPN? (Ono to není nutné, ale někteří zaměstnavatelé ještě změnu "nestihli zaregistrovat").

bohous23*
hodnocení

Myslím že určitě ne.

Ukončení pracovní neschopnosti jsem jim dodal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]