Nejste přihlášen/a.
Dobré poledne.
Mám následující problém.
Jsem na UP, kde po mně chtějí potvrzení o výši výdělku. Potíž je v tom , že od bývalého zaměstnavatele mám pouze zápočtový list. Nic víc.
Smlouvu jsem měl na dobu určitou do 28.3.2014, od 26.3. v pracovní neschopnosti, od 1.4. bez práce.
Asi 4.4. jsem si byl pro zápočtový list , kdy mi bylo řečeno že zbytek pošlou. Samozřejmě nic nepřišlo. Další urgence 2.5. ,což mi bylo zase řečeno že to zašlou.
A ještě jsem zapoměl, požaduji ještě zápočtový list za srpen 2013.
Co mám dělat, jak se bránit?
Děkuji za pomoc.
Vypadá to, že vám od zaměstnavatele/ů chybí Potvrzení zaměstn/... Vytiskěnte si a domluvte si schůzku s mzdovou účetní (či s osobou která měla na starosti výplaty) nebo za ní zajděte osobně, ať vám to vyplní. Prostě řekněte, že bez papíru neodejdete. Snad by mohlo pomoci...
Co se týče potvrzení za srpen 2013 - konkrétně potřebujete potrzení o zaměstnání (dříve zápočtový list) či potvrzení z odkazu? Nebo oboje? Zajděte si za zaměstnavatelem - nejlépe personální či mzdové oddělení. Tam by vám měli všechna potvrzení dát
doplněno 20.05.14 11:45:ach jo - špatně se mi zkopíroval odkaz, zde správně: Potvrzení zaměstn/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.