Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovlivnění těhotenského testu

Od: limo* odpovědí: 5 změna:

může nějak ovlivnit výsledky těhotenského testu to, že jsem nemocná (nejspíš nějaká viróza nebo tak něco). Co dalšího může výsledek ovlivnit? děkuji!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dery*
hodnocení

1x

Test funguje na základě hladiny HCG hormonu v krvi. Dle toho určí, jste-li těhotná nebo ne.

A myslím, že hladinu hormonu viroza ovlivnit nemůže.

hodnocení

0x

Myslím si, že pokud je těhu test pozitivní tak je pozitivní a nic ho asi ovlivnit nemůže, kromě toho, že se nemá dělat těsně v době nastávající menstruace, ta to může falešně pozitivně ovlivnit, správně by se měl dělat až týden po nedostavení MS. A pokud je test negativní tak je zase prostě negativní, ale pokud máte podezření že těhotná jste a test je přesto negativní tak bych jich udělala více nebo zašla raději na gynekologii...

fido*
hodnocení

0x

Bohužel Vás musím zklamat. Váš pozitivní test bude důvěryhodný. Naopak je to možné, že se gravidita neukáže hned, ale pozitiv už je téměř jistý. Potvrdí ho nejlépe lékař a po čase plačící miminko. S přerušením neváhejte (jste li rozhodnuta). Byla li to jen hypotetická otazka, je to lepší než špatná zpráva o nechtěném těhotenství ...

limo*
hodnocení

test jsem si zatím nedělala, jen mě hypoteticky zajímá jestli ta skutečnost nemoci(+možná nějaké léky typu hedelix, ibalgin a pod.) mohou mít na výsledek nějaký vliv

fido*

Hedelix ani žádná alangetika to 100% neovlivní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]