Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, co prosím znamená bílý hlen místo menstruace? Těhotná být nemohu. Děkuji
to byla zajímavá odpověď
K věci. Hlen v období očekávané menstruace nebo mezi? Mezi znamená např. ovulaci. Jinak jakýkoli stav. Není jasný věk a zkušenosti. Je li Vám 15 můžou to být hormonální změny. Budeli se to opakovat tak k lékaři. Jste li zralá žena a nejde o nic svědivého ani zapáchajícího, vyčkejte. Jde také o to zda je to spíše jako sliny nebo jako špatné lepidlo. Nenapsala jste věk ani zkušenosti v intimním životě.
Je mi 17, pohlavní styk jsem nikdy neměla a mám poruchu mentruace.
doplněno 20.05.14 13:06:Poslední dva měsíce jsem v období, kdy bych měla menstruovat měla jen špinění.
Tak v tom případě je to normální, hormonální změny dělají svoje. Taky stačí být více vzrušivá. Pokud s tím nemáš obtíže, nesvědí, bez zápachu, barvy bílku bude to ASI ok. Pokud nemáš zábrany z gynekologa, můžeš ho navštívit, pokud jsi tam nikdy nebyla> Není to nepříjemné, ale je to jiné. Ale bude to ASI zbytečná návštěva. Pokud jsi tam ještě nikdy nebyla a nemáš zrovna sto chutí tam jít, odložil bych to. V případě jakékoli změny bych ho navštívil. V 17 letech nehovoř ani tak o poruše menstruace jako o nepravidelnosti. Stačí abys byla malá drobná zakřiknutá, prostě žádná borka protřelá světem, a je to zcela normální nástup období změn do života ženy jaký byl před 20 lety. Dnes to co prožíváš ty, prožívají 13 leté dívky. Bude to ASI jen vývojem. Taky předpokládám, že první menstruace nebyla ve 12 ale spíše v 15. Přeji pěkný den ...
Dobrý den. Jedná se zcela jistě o určitý druh výtoku (MOP), ale neřeknu Vám který. Zajděte si na gynekologii, není to v pořádku. Neberete hormonální antikocepci?
doplněno 20.05.14 20:26:A poslední menstruaci jste měla kdy?
doplněno 20.05.14 20:34:Vy jste skoro čtyři měsíce neměla menstruaci? Vím, že píšete, že máte poruchu, ale tohle je opravdu dost dlouho slečno. Hned ráno na gynekologii!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.