Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám obrovský problém sám se sebou... já už druhým rokem fotím. Našel jsem si přítelkyni, která také fotí. V podstatě začala více fotit potom, co jsme spolu začali chodit.
Hochu, hochu, kamaráde.
Nevím co na to říci, kolegyně Martina přede mnou byla pohotovější a umí se vyjádřit výstižně a otevřeně. Já jsem na rozpacích, protože vztahům, které zde popisuješ se říkalo nevyvážené či nerovnocené a ty z větší části končívaly nedobře, ne-li až tragicky.
Vážím si upřimnosti, se kterou to vše popisuješ - ale nehněvej se, nazvu-li tu zpověď jako nevyzrálost. Nikdo zvenčí tvé rozporuplné pocity nevyřeší - ba naopak ani nesmí. Zkus se naladit psychicky tak, že ten problém je jen a jen tvůj a že jeho vyřešení je jen a jen tvoje záležitost, za kterou poneseš odpovědnost. Samozřejmě nenabádám k tomu, abys vyloučil z řešení i upřimný rozhovor se slečnou. Rozhodnutí a odpovědnost je jen a jen tvoje a na druhé straně i jen a jen její. Pokud nedosáhnete vzájemného souladu - čím dříve to ukončíte, tím lépe pro oba. Možná je přece jen lepší, když vážné vztahy soužití nastanou až po nějakém čase a ten vztah se pak formalizuje či normalizuje způsobem závazným i veřejně, tj. sňatkem. A ty sliby musí být totiž závazkem ze kterého se nelze jen tak vyvlíknout.
Odpusť staříkovi. Přeji vám oběma jen to dobré a nejlepší.
Tak si to shrneme. Vaše úžasná a skvělá přítelkyně chce, abyste se vzdal toho, co máte moc rád, co Vás baví. A to pouze z důvodu její žárlivosti. Když se ozvete, že se Vám to nelíbí, dostanete facku.
Chlape, fakt Vám tohle ponižování stojí za pár svačin a vození autem? Člověk, který by Vás fakt miloval, Vám za a) nebude jen z vlastní blbosti a sobeckosti bránit v tom, co Vás baví, a za b) Vás nebude fackovat, když si dovolíte nesouhlasit. A Vy ještě napíšete, že ji chápete? No are you fucking kidding me?
Mně tohle udělat přítel, tak mu vrátím dvě. A až by se probral, tak by letěl. Dneska jedna facka, příští měsíc Vám zakáže fotit, nebo se zase pořeže, za rok Vám zakáže zase něco jiného, a když neposlechnete, tak třeba řízne Vás.
Clanok dlhy ale citatelny a dost dobre popisany problem.Ja k tomu tolko ze ide o:
1.)citove vydieranie : to chce aj ine problemy riesit rezanim sa nozom?
2.) slecna je nevyzrela a sebecka>>>> vysvetlim: a co na tom ze ona zaraba? dava ti jasne najavo kto je na koni.
3.) k bodu 2 doplnim: rada manipuluje s ludmi ... a teba ma uz v hrsti.
4.) Nebud hlupak a neuc ju nicomu.Vyzera ze bude z toho konkurencia a ak budes dobry slecna to mozno vzda alebo pouzije tvoje zbrane prepac ale v tomto ta mam za hlupaka pretoze jej prenechavas urcitu cast (a asi dost velku) z tvojho teritoria resp.prijmu (financneho).Evidentne slecna vie z coho sa da zarobit ved si ju to naucil nie?.Slecna si pride na svoje.Ma zarobok.teba nejako uprace a necha ti omrvinky a ty hlupacik malicky si chodis fotit chlapcov a ten zvysok.Inymi slovami chod si za svojim.Fot slecny atd proste vsetko co ma zmysel a nenechaj so sebou manipulovat.Ak ta skutocne lubi tak musi pochopit ze to patri k tomu (foteniu).Vidim to na konkurenciu ak sa slecna vypracuje (ak nato vobec ma)..tu uz pre teba ostava len ruky prec od nej a nenechat sa tahat za nos...Dufam ze ste neni z jedneho mesta ale co pises snad nie.Prepac za hruby slovnik ale inak sa to napisat neda nechcem urazit..snad chapes.
Robo, mýlíte se, zdravě sebevědomý člověk nežárlí. Žárlivost je touha vlastnit toho druhého, láska k sobě sama a nedůvěra v sebe sama. Vážně si myslíte, že každý trpí těmito nedostaky? (Já nikoho takového neznám, žárlivost znám jen z četby, filmů apod.)
Žárlivost u obou z Vás naznačuje citovou a emoční nedospělost/nevyzrálost.
Nikdo nemá právo omezovat svého partnera v jeho zálibách, natož v možnostech (při)výdělku.
Oba dva máte právo fotografovat takové objekty, které fotografovat chcete. A ani jeden z Vás nemá právo do toho tomu druhému mluvit.
Slečna Vás vydírá a Vy na její hru přistupujete. Co vlastně chcete "řešit"? Vždyť Vám to vlastně vyhovuje ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.