Nejste přihlášen/a.
hoj lidi, na škole na kterou chodim je jeden kluk, který se mi líbí, zdravim ho ale bála jsem se mu napsat (z důvodů odmítnutí). Nedávno sem mu napsala pokecali sme a on mi poslala sám od sebe svojí fotku
znamená to něco?
Je to nadějné. Přinejmenším by asi chtěl fotku tvou... pošli mu ji a uvidíš.
Vždyť si o tu fotku nepřímo říká!
Pokud nerozdává svá fota každé holce a nebaví se jen tímto způsobem, pak to ber jako vyznamenání. A napiš mu, že na oplátku mu posíláš Ty také své foto.. Uvidíš, jak zareaguje. Každopádně je to další příležitost ke společné komunikaci...
doplněno 19.05.14 21:07:Tím spíš, pokud to od něho bylo jen nějaké gesto, mu svoji fotku pošli též. Ať ukážeš, že se nestydíš a že Ti to též nedělá problém...
Jestli je v kapele, může být zvyklý, že po něm holky většinou chtějí fotku. V takovém případě by zaslání fotky nemuselo nic znamenat. Chceš-li vědět více, musíš se zeptat jeho (my ho neznáme).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.