Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znamená to něco?

Od: anca* odpovědí: 9 změna:

hoj lidi, na škole na kterou chodim je jeden kluk, který se mi líbí, zdravim ho ale bála jsem se mu napsat (z důvodů odmítnutí). Nedávno sem mu napsala pokecali sme a on mi poslala sám od sebe svojí fotku

znamená to něco?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

justanswer
19.05.14 20:55
hodnocení

0x

ne

hodnocení

0x

Je to nadějné. Přinejmenším by asi chtěl fotku tvou... pošli mu ji a uvidíš. *palec*

doplněno 19.05.14 20:59:

Vždyť si o tu fotku nepřímo říká!

anca*
hodnocení

a nebude to divné mu ji poslat? omlouvám se, sem v tomhle trochu zaostalá

Pokud nerozdává svá fota každé holce a nebaví se jen tímto způsobem, pak to ber jako vyznamenání. A napiš mu, že na oplátku mu posíláš Ty také své foto.. Uvidíš, jak zareaguje. Každopádně je to další příležitost ke společné komunikaci...

doplněno 19.05.14 21:07:

Tím spíš, pokud to od něho bylo jen nějaké gesto, mu svoji fotku pošli též. Ať ukážeš, že se nestydíš a že Ti to též nedělá problém...

anca*
hodnocení

No toho se právě bojim, on je v kapele, takže mám z toho obavy :(

iz*

Jestli je v kapele, může být zvyklý, že po něm holky většinou chtějí fotku. V takovém případě by zaslání fotky nemuselo nic znamenat. Chceš-li vědět více, musíš se zeptat jeho (my ho neznáme).

anca*
hodnocení

jenže já mu nepsala at mi jí pošle, a nevim jestli by kapelník posílal svojí fotku v traktoru.

anca*
hodnocení

Tak dobře, děkuji, hned jak budu moct :)

anca*
hodnocení

opravdu? jsem v tomhle fakt 100 let za opicema :D možná víc :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]